Σέρρες σειρά: Πότε παίζει και ποιοι οι ηθοποιοί;

σερρεσ σειρα επεισοδια, σερρεσ ποτε παιζει, σερρες ποιοι οι ηθοποιοί

Οι «Σέρρες», η πολυσυζητημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη για την συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1, ΑΝΤ1+, έκανε το ντεμπούτο της στο (ελεύθερο) κανάλι του Αμαρουσίου.

Σέρρες σειρά: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί

Ο Πάνος Νάτσης, ο Γιώργος Γάλλος, η Λένα Δροσάκη, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Γιούλη Τσαγκαράκη, ο Γιώργος Βουβάκης, ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής, η Λουίζα Πυριόχου και η Λένα Ουζουνίδου μας ταξιδεύουν στις Σέρρες για να αφηγηθούν με μοναδικό χιούμορ και ευαισθησία μια ιστορία οικογενειακής «ενηλικίωσης». Τις «Σέρρες» υπογράφει σκηνοθετικά ο Σταμάτης Πατρώνης.

Σέρρες σειρά: Αυτή είναι η υπόθεση

Ο Οδυσσέας, ο νεαρός ήρωας της σειρά, ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν.

Πατέρας και γιος, ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια.