Που κάνουν rapid test στην Εύβοια;

Δείτε σε ποιες περιοχές της Εύβοιας θα κάνουν rapid test.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, οι Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν μαζικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) στο Βασιλικό, σε όσους πολίτες επιθυμούν μέσα από τα οχήματά τους, με τη διαδικασία της δράσης “Drive through Testing”.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται, για τον σκοπό αυτό την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, στον χώρο που πραγματοποιείται η Λαϊκή Αγορά του Βασιλικού.

Μέσω της συγκεκριμένης δράσης οι πολίτες θα δίνουν δείγμα, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους και χωρίς να δημιουργείται συνωστισμός, αφού δεν θα υπάρχει καθυστέρηση και αναμονή, με τον χρόνο εξυπηρέτησης να μην υπερβαίνει τα 5 λεπτά.

Οι πολίτες θα προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα και θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες που προβλέπονται σχετικά με τη μετακίνησή τους.

Οι πολίτες, που θα προσέρχονται με το όχημά τους, θα πρέπει να τηρούν τα παρακάτω:

-Να έχουν έντυπο “Βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης” με σημειωμένη την ένδειξη Β1 (Μετάβαση για τεστ κορονοϊού) ή να έχουν αποστείλει SMS για την μετακίνηση, με ένδειξη “1 κενό Ονοματεπώνυμο κενό Διεύθυνση Κατοικίας”
-Να δηλώσουν ΑΜΚΑ ή Αριθμό Ταυτότητας
-Να δηλώσουν τηλέφωνο επικοινωνίας

Πόσα κρούσματα κορωνοϊού έχει η Εύβοια;

Στην Εύβοια ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με χθες. 18 νέα κρούσματα καταγράφηκαν σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021.

Και σήμερα είναι μεγάλος ο αριθμός των κρουσμάτων αν λάβουμε υπόψιν μας ότι τα Σαββατοκύριακα πραγματοποιούνται πολύ λιγότερα τεστ.

Συνολικά σε όλη την Εύβοια νόσησαν 14 άντρες και 4 γυναίκες. Στον Δήμο Χαλκιδέων, τα κρούσματα είναι 14. Στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας είχαμε 2 κρούσματα και τέλος στον Δήμο Ερέτριας και στον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων από ένα κρούσμα.

15 ενεργά κρούσματα στην Ερέτρια

Στο πλαίσιο ενημέρωσης ο Δήμος Ερέτριας μας γνωστοποιεί ότι τα ενεργά κρούσματα στο Δήμο Ερέτριας ανέρχονται στα 15 (δεκαπέντε), εκ των οποίων τα 3 (τρία) νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.


Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Σάστισε με αυτό που βρήκε στο χωράφι!

Εύβοια: Αυτό το παράθυρο έχει προβληματίσει αρκετούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.