Προσοχή: Απατεώνες χτυπούν στην Νέα Αρτάκη


Προσοχή: Απατεώνες χτυπούν στην Νέα Αρτάκη

Δείτε τι κάνουν στην Νέα Αρτάκη και με ποιο πρόσχημα πλησιάζουν τα θύματα τους.

Το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή. Ο Δήμος τονίζει ότι οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Οι απατεώνες έχουν σαν στόχο πολίτες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Νέας Αρτάκης.(Διαβάστε όλα τα νέα για την Νέα Αρτάκη στο evianews). Τους πλησιάζουν με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.

Αυτές τις καταγγελίες δέχεται τις τελευταίες ημέρες και το ευτύχημα είναι ότι δεν έπεσαν θύματα μιας και η κοινωνία είναι μικρή και επικοινώνησαν με τον αντιδήμαρχο μιας και οι απατεώνες χρησιμοποιούν το όνομα του.

Τις τελευταίες ώρες έχουν παρατηρηθεί περιστατικά απόπειρας απάτης, κατά τα οποία κάποιοι κακόβουλοι, προσποιούμενοι τον αντιδήμαρχο της Νέας Αρτάκης Μπάμπη Κώσταρο και χρησιμοποιώντας ψευδώς τα προσωπικά του στοιχεία, προσπαθούν να εξαπατήσουν πολίτες, με κύριο σκοπό να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Ο Δήμος Χαλκιδέων εφιστά την προσοχή των πολιτών και των επιχειρηματιών, ώστε να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που έχουν ως στόχο της εξαπάτησή τους.

Σε κάθε περίπτωση, μπορούν να επικοινωνούν αποκλειστικά με την Οικονομική Υπηρεσία, από όπου διεκπεραιώνονται όλες οι οικονομικές συναλλαγές του Δήμου.