Προσλήψεις στην αυτοδιοίκηση: Που θα βρουν θέσεις εργασίας;

Συχνά πυκνά γίνονται προσλήψεις στην αυτοδιοίκηση ενώ αρκετοί αναγνώστες μας ρωτούν ποιες θα γίνουν στην Εύβοια

Θα βρουν θέσεις εργασίας, υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης. Μιλάμε για θέσεις εργασίας πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για εποχικούς υπαλλήλους, διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ. Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Για την Εύβοια δεν υπάρχουν πολλές προσλήψεις παρά μόνο στον Δήμο Χαλκιδέων. Δείτε παρακάτω ποιους αφορά.

Προσλήψεις 4 οδηγών στο Δήμο Χαλκιδέων

Ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης (2) διάρκειας, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων κατηγορίας ΔΕ Οδηγών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

Προσλήψεις στην αυτοδιοίκηση
Προσλήψεις στην αυτοδιοίκηση

Για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η Εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, στη διαδρομή: Πολίτες-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες.

Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο ΑΣΕΠ ολοκληρώνεται επιλέγοντας Οριστικοποίηση.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης, η ημερομηνία υποβολής και η ένδειξη κατάστασης Υποβληθείσα εμφανίζονται στον Κατάλογο ηλεκτρονικών αιτήσεων. Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι.

Εάν οι υποψήφιοι επιθυμούν τη διόρθωση ή συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση Υποβληθείσα, πρέπει, εντός των προθεσμιών που ορίζονται στην πρόσκληση να επιλέξουν για τη συγκεκριμένη αίτηση Ακύρωση. Στη συνέχεια, επιλέγουν Νέα Αίτηση για να δημιουργήσουν νέα αίτηση ή Αντιγραφή, για να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο της προηγούμενης ακυρωμένης αίτησης, την οποία μπορούν να επεξεργαστούν, να διορθώσουν και στο τέλος επιλέγουν εκ νέου Οριστικοποίηση.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις κοινωνικών λειτουργών στο Δ. Αθηναίων

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 5 συμβασιούχων στη ΔΕΥΑ Φαρσάλων (προκήρυξη)

Προσλήψεις 20 συμβασιούχων στο Δ. Ανατολικής Μάνης