Προκήρυξη ΑΑΔΕ: Πότε κλείνουν οι αιτήσεις;

Πρόκειται 1Γ/2022 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ.

Μέχρι και σήμερα, Τρίτη 6 Απριλίου και ώρα 16:00 το μεσημέρι μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν την αίτηση υποψηφιότητας τους για να συμμετάσχουν στον γραπτό διαγωνισμό της προκήρυξης της ΑΑΔΕ.

Οι υποψήφιοι θα έχουν ακόμα λίγες ώρες την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή στο ΑΣΕΠ, μετά την μονοήμερη παράταση που δόθηκε χτες.

Από αυτή την προκήρυξη θα βρουν εργασία 822 άτομα. Όσον αφορά τις γνώσεις τους θα πρέπει να έχουν πανεπιστημιακή ή τεχνολογική ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Θα γίνει γραπτός διαγωνισμός στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ή αλλιώς ΑΑΔΕ όπως την γνωρίζουμε.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του διαγωνισμού, το πρόγραμμα και τα εξεταστικά κέντρα θα γνωστοποιηθούν εγκαίρως, με ανακοινώσεις του ΑΣΕΠ, μετά τις αιτήσεις.

1γ 2022 προκήρυξη
Από αυτή την προκήρυξη θα βρουν εργασία 822 άτομα. Όσον αφορά τις γνώσεις τους θα πρέπει να έχουν πανεπιστημιακή ή τεχνολογική ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Photo by Jo Szczepanska on Unsplash

Οι ειδικότητες που θα ζητούνται στην προκήρυξη 1γ 2022 του ΑΣΕΠ για τις 822 θέσεις στην ΑΑΔΕ θα είναι οι παρακάτω.

546 θέσεις θα έχουν να κάνουν με Διοικητικό και Οικονομικό, 203 θέσεις στον τομέα πληροφορικής και 73 θέσεις στο διοικητικό.

Προκήρυξη ΑΑΔΕ: Μέχρι πότε οι αιτήσεις; Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για την προκήρυξη ΑΑΔΕ άρχισε στις 16 Μαρτίου και λήγει στις 4 Απριλίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Ποια είναι τα πρόσθετα προσόντα; Δύο από τα πρόσθετα προσόντα αυτά προσόντα είναι η γνώση της αγγλικής γλώσσας και η γνώση χειρισμού Η/Υ.

Οι ειδικότητες που ζητούνται από την ΑΑΔΕ αφορούν Δημοσιονομικούς, Εφοριακούς, Μηχανικούς, απόφοιτους Πληροφορικής και Τελωνειακούς.

Τα νέα της Εύβοιας

Επόχικο επίδομα 2023: Πότε θα γίνει η αίτηση και η πληρωμή;

Προσλήψεις στο δημόσιο: Ξεκινά η προκήρυξη 1Ε 2023

Μεταφορικό ισοδύναμο: Πότε θα πληρωθεί;

Αυτός είναι ο πιο τρομακτικός τοίχος στη Χαλκίδα

Αυλωνάρι: Αυτό είναι το πιο ερωτικό πρωινό!

Χαλκίδα: Το μυστικό που έκρυβε στο μπαλκόνι

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις