Προκήρυξη 4κ/2020: Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα;

Καμμία ενημέρωση δεν υπάρχει ακόμα για το πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για την προκήρυξη 4κ/2020 που έχει να κάνει με το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι.

Αρκετές προκηρύξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα και θα έχουμε την ανακοίνωση οριστικών και προσωρινών αποτελεσμάτων.

Πολλοί αναγνώστες μας ρωτούν για την προκήρυξη που έχει να κάνει με την βοήθεια στο σπίτι. Είναι μια προκήρυξη του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση 2909 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ πρώτου βαθμού. Έχουν καθυστερήσει τα αποτελέσματα και είναι στην φάση ελέγχου των αιτήσεων και δικαιολογητικών για την έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) είναι προ των πυλών για να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα συνολικά 17 διαγωνισμών τα οποία επεξεργάζεται και αναμένεται να δημοσιεύσει το προσεχές διάστημα, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων που διεκδικούν μία θέση εργασίας στο Δημόσιο. Μέσα σε αυτούς τους 17 διαγωνισμούς είναι και το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι.