Προκήρυξη 3κ 2022: Πότε θα πάρει ΦΕΚ;

Η επόμενη προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα αποσταλεί στο ΦΕΚ τις αμέσως επόμενες ημέρες είναι η 3Κ/2022.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη έχει να κάνει πλήρωση 185 θέσεων στο υπουργείο Παιδείας. Επίσης 95 ακόμα άτομα θα βρουν εργασία σε δημόσια πανεπιστήμια, την ΕΘΑΑΕ, καθώς και την Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών. Συνολικά πρόκειται δηλαδή για 280 μόνιμες θέσεις.

Η προκήρυξη 3Κ/2022 θα δώσει εργασία σε 280 άτομα που θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν μόνιμοι υπάλληλοι. Προς το τέλος Μαρτίου θα πάρει ΦΕΚ και θα ανακοινωθεί.

Θα βρουν εργασία στο υπουργείο παιδείας, σε πανεπιστήμια και εποπτευόμενους φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Το προσωπικό που θα είναι επιτυχόντες της προκήρυξης, θα είναι όλων των βαθμίδων όπως πανεπιστημιακής, τεχνολογικής δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Δείτε σε ποιες θέσεις θα απασχοληθούν τα 280 άτομα.

185 στο Υπουργείο Παιδείας, 5 στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, 5 στο πανεπιστήμιο Κρήτης, 12 στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, 19 στην περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας.

Δείτε σε ποιες θέσεις θα απασχοληθούν τα 280 άτομα.
Τη δυνατότητα μόνιμης πρόσληψης στο Δημόσιο, μέσω της προκήρυξης 3κ 2022, έχουν υποψήφιοι των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ.

Επίσης δύο άτομα στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, 5 στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ,
14 στα Γενικά Αρχεία του Κράτους, 2 στο Πολυτεχνείο Κρήτης, 5 στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, 3 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, 7 στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, 5 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, 2 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο 2 θέσεις, 5 στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ένας στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων και τρεις στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.