Πότε ξεκινά το survivor 2024 και τι σχέση θα έχει με την Εύβοια;

Πότε ξεκινά το survivor και ποιος Ευβοιώτης θα συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης

Πότε ξεκινά το survivor 2024 και τι σχέση θα έχει με την Εύβοια

Πολλά ακούγονται και βέβαια πολλοί αναγνώστες μας ρωτούν για το πότε ξεκινά το survivor 2024 καθώς και τι σχέση θα έχει με την Εύβοια.

Το Survivor είναι ένα ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται σε περισσότερες από 40 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Στο παιχνίδι, συμμετέχουν 16-20 άτομα, τα οποία χωρίζονται σε δύο ομάδες, τους «Κόκκινους» και τους «Μπλε». Οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν σε ένα απομακρυσμένο μέρος, χωρίς άφθονα φαγητό, νερό, στέγη ή ρούχα.

Κάθε εβδομάδα, οι παίκτες συμμετέχουν σε αγώνες ασυλίας. Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα ασυλίας είναι ασφαλής από την ψηφοφορία για την αποχώρηση. Η ομάδα που χάνει τον αγώνα ασυλίας πρέπει να ψηφίσει ένα από τα μέλη της για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι να παραμείνει μόνο ένας παίκτης. Ο παίκτης που κερδίζει το παιχνίδι κερδίζει ένα χρηματικό έπαθλο.

Στην Ελλάδα, το Survivor προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Το παιχνίδι έχει μεγάλη τηλεθέαση και έχει αναδείξει πολλούς διάσημους παίκτες.

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Survivor είναι τα εξής:

-Η επιβίωση σε ένα απομακρυσμένο μέρος

-Οι αγώνες ασυλίας

-Η ψηφοφορία για την αποχώρηση

-Η νίκη του χρηματικού επάθλου

Το Survivor είναι ένα ριάλιτι που συνδυάζει στοιχεία επιβίωσης, στρατηγικής και ψυχαγωγίας. Το παιχνίδι έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι όλων των εποχών.

Πότε ξεκινά το Survivor 2024;

Το ριάλιτι επιβίωσης παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται να επιστρέψει για ακόμη μια χρονιά στην ελληνική τηλεόραση προκειμένου να σαρώσει τα πάντα στο διάβα του όσον αφορά την τηλεθέαση.

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 21.00, οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors επιστρέφουν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο στο Survivor All Star.

Τι σχέση θα έχει το survivor με την Εύβοια;

Το Survivor επιστρέφει στις οθόνες της tv με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και στη μάχη επιβίωσης μπαίνουν 10 διάσημοι με την αντίστοιχη ομάδα και 10 παίκτες με την ομάδα των Μαχητών.

Ανάμεσα στους τελευταίους είναι και ένας Ευβοιώτης. Πρόκειται για τον 34χρονο Γιάννης Περπατάρη.

Πότε ξεκινά το survivor 2024 και τι σχέση θα έχει με την Εύβοια

Ο Γιάννης Περπατάρης είναι μεγαλωμένος στη Βόρεια Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην Ιστιαία.

Λατρεύει τη φύση και απασχολείται ως αγρότης, φροντίζοντας καλλιέργειες στρεμμάτων με ελιές.

Παράλληλα, διατηρεί επιχείρηση cafe. Τα αθλήματα που τον συγκινούν είναι απαιτητικά και στοχεύουν στην ενδυνάμωση της φυσικής του κατάστασης. Έχει ασχοληθεί με crossfit, ποδηλασία, ορειβασία, snowboard, kick boxing, θαλάσσια σπορ αλλά και στίβο. Δηλώνει πανέτοιμος… «να βγάλει το λάδι» στους αντίπαλούς του και να… «οργώσει» τους αμμουδερούς στίβους μάχης.