Χαλκίδα: Δείτε τι απίστευτο έκανε μια γυναίκα με ένα κράνος

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στη Χαλκίδα με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα.

Τις τελευταίες μέρες είχε γίνει αρκετά τρομακτική και όλα αυτά από την στιγμή που φορούσε ένα κράνος.

Το φορούσε και μεταμορφώνονταν. Μια απίστευτη μεταμόρφωση που πολλές φορές εξέπεμπε και βία.

Μια γυναίκα που ανέβαινε στην μηχανή και σκορπούσε τον τρόμο στα στενά της πόλης. Άλλες φορές έβαζε σε εφαρμογή το σχέδιο της το βράδυ και άλλο το πρωί.

Την πρώτη φορά, ήταν βράδυ στις 15 Μαρτίου 2023. Αφού στάθμευσε δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε και φορώντας κράνος, προσέγγισε μία ηλικιωμένη που βάδιζε στην περιοχή και με απίστευτο τρόπο αφαίρεσε την τσάντα που έφερε στον ώμο της.

Με όση δύναμη είχε άρχισε να την σπρώχνει και την έριξε με μανία στο έδαφος. Χωρίς να υπολογίσει τον πολυσύχναστο δρόμο τραβούσε την τσάντα μέχρι που κατάφερε να την πάρει και μαζί με αυτή, χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα της ηλικιωμένης.

Το άλλο απίστευτο είναι ότι δεν αποχωρίζονταν με τίποτα το κράνος. Το φορούσε και κυκλοφορούσε στον δρόμο. Μάλιστα δεν γλυκάθηκε από την πρώτη ληστεία και ήθελε να το ξανακάνει.

Φορώντας κράνος, περίμενε άλλη μια ηλικιωμένη έξω από πολυκατοικία και αμέσως έτρεξε να της πάρει την τσάντα. Όσο δύναμη και αν έβαλε, η ηλικιωμένη αποδείχτηκε πιο δυνατή και κατάφερε να μην πέσει θύμα ληστείας βάζοντας τις φωνές και καλώντας για βοήθεια.

Λίγες ώρες αργότερα, κατάφεραν οι αστυνομικοί να φτάσουν στα ίχνη της και να την συλλάβουν.