Πότε ξεκινά το νέο νοσοκομείο της Χαλκίδας;

Πυρετωδώς οι ετοιμασίες λόγω του κορωνοϊού. Η φωτογραφία είναι το βράδυ όπου φαίνεται φωτισμένο όχι μόνο στον περιβάλλοντα χώρο αλλά και μέσα στις αίθουσες.

Πότε ξεκινά το νέο νοσοκομείο της Χαλκίδας; Αυτή είναι η ερώτηση. Να σας πούμε ότι ανάμεσα στις υγειονομικές δομές που ενεργοποιεί άρον-άρον και με κάθε τρόπο είναι και το νέο Νοσοκομείο στη Χαλκίδα.

Έχουν γίνει, ήδη, σχετικές συζητήσεις και διεργασίες, έτσι ώστε το νέο νοσοκομείο να είναι όσο πιο έτοιμο γίνεται σε περίπτωση που χρειαστεί να λειτουργήσει εσπευσμένα, το ολοκαίνουργιο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Είναι υπερσύγχρονο και εδώ και χρόνια έτοιμο. Όπότε στην ερώτηση “Πότε ξεκινά το νέο νοσοκομείο της Χαλκίδας”, η απάντηση είναι, σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δείτε τι καταπληκτικό έκαναν κάποτε και τα σχολεία της Εύβοιας κάθε Κυριακή!

Τρόμαξαν με αυτό που είδαν στα σπίτια τους στην Εύβοια

Το ναζιάρικο πουλί από την Εύβοια – Δείτε τι κάνει

Την ίδια ώρα πυρετώδεις εργασίες γίνονται στο νέο νοσοκομείο της Εύβοιας για να λειτουργήσει αποκλειστικά για τις ανάγκες θυμάτων του κορωνοϊού, αν παραστεί ανάγκη.

Όταν ο υπουργός είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο της Χαλκίδας

Το ρεπορτάζ βρήκαμε στο newsbomb.gr. Αφορά την επίσκεψη που έκανε ο υπουργός στο παλιό νοσοκομείο στη Χαλκίδα, στα μέσα του καλοκαιριού.

Διαβάστε το ρεπορτάζ αυτούσιο όπως είχε δημοσιοποιηθεί εκείνη την περίοδο.

Την πρώτη του επίσκεψη σε νοσοκομείο της Περιφέρειας και μάλιστα εν ώρα εφημερίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, έκανε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, νωρίς το πρωί της Κυριακής (14/07/2019).

Ο κ. Κικίλιας επισκέφθηκε τμήματα του νοσοκομείου και συνομίλησε με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, αλλά και με ασθενείς, διαπιστώνοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή, ενώ ενημερώθηκε συνολικά και για το φόρτο των μονάδων υγείας της Εύβοιας, λόγω της τουριστικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την τρίτη επίσκεψη σε νοσοκομείο της χώρας από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Έχουν προηγηθεί οι αιφνιδιαστικές επισκέψεις στα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και «Λαϊκό».

Ο κ. Κικίλιας στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Υγείας είχε ανακοινώσει ότι θα επισκεφθεί όλες τις δομές Υγείας για να διαπιστώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να προχωρήσει στην χάραξη πολιτικής που θα έχει στο επίκεντρο των άνθρωπο.

Τα νέα της Εύβοιας

Αυτή είναι η προκήρυξη για το λιμενικό 2022 χωρίς πανελλήνιες

Προκήρυξη ΟΣΕ 2022- 2023: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Πότε κληρώνει το τζόκερ; Ποια τα αποτελέσματα;

Αυτό είναι το πιο στολισμένο σπίτι της Εύβοιας [Φωτό]

Εύβοια: Τρομακτικό βράδυ έζησε ένας 35χρονος

Χαλκίδα: Δείτε τι ετοιμάζεται για μαθητές της πόλης!

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις