Πότε αρχίζει η προκήρυξη του ΟΣΕ για θέσεις εργασίας;

Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις που θα δώσουν θέσεις εργασίας στον ΟΣΕ
Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις που θα δώσουν θέσεις εργασίας στον ΟΣΕ πηγή φωτογραφίας:unsplash

Δείτε πότε ανοίγει η προκήρυξη για τον ΟΣΕ που θα δώσεις θέσεις εργασίας αορίστου χρόνου. Δείτε πότε ξεκινούν οι αιτήσεις και πότε λήγουν. Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι;

Ξεκινούν σε μία εβδομάδα οι αιτήσεις για την προκήρυξη στον ΟΣΕ ενώ όσον αφορά τις προκηρύξεις να σας ενημερώσουμε ότι έληξε η προθεσμία των αιτήσεων για τον ΟΚΑΝΑ. Πρόκειται για προκήρυξη όπου θα βρουν θέσεις εργασίας στον ΟΣΕ ενενήντα άτομα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και διαφόρων ειδικοτήτων.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις εργασίας στον ΟΣΕ, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην ιστοσελίδα του ΟΣΕ ΑΕ, επιλέγοντας τον σύνδεσμο: Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προσλήψεων του ΟΣΕ ΑΕ.

Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις που θα δώσουν θέσεις εργασίας στον ΟΣΕ

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη στον ΟΣΕ αρχίζει Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και λήγει στις 2 Ιανουαρίου 2023. Οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία ΟΣΕ Α.Ε. καθημερινά (09:00-15:00), στα τηλέφωνα 210-5297843 και 210-5297898 (για θέματα της προκήρυξης).

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Η φωτογραφία στην κορυφή βουνού που κόβει την ανάσα!

Εύβοια: Αυτό ήταν το πιο τρομακτικό κολύμπι στην παραλία!

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι