Πότε ξεκινά η αγροτική εστία 2022;

Ξεκινούν τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2022.

Ο ΟΠΕΚΑ σε συνεργασία με την Κοινωνική Αλληλεγγύη του ΟΠΕΚΑ κάνουν την έναρξη του κοινωνικού τουρισμού και των παιδικών κατασκηνώσεςν μέσα από το πρόγραμμα της αγροτικής εστίας 2022.

Η Αγροτική Εστία έχει να κάνει με μια σειρά από κοινωνικά προγράμματα, που στόχο έχουν να ενισχύσουν οικονομικά και να ψυχαγωγήσουν τους ανθρώπους της υπαίθρου.

Κοινωνικός τουρισμός 2022-23

Από τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 μέχρι και την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις συμμετοχής στα ΚΕΠ όλης της χώρας.

Για την υποβολή της αίτησης της αγροτικής εστίας στα ΚΕΠ, θα πρέπει να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης. Για τα προστατευόμενα μέλη θα χρειαστεί βιβλιάριο υγείας ή βεβαίωση ΑΜΚΑ ή οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου (ΑΜ) ΟΓΑ.

Θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ενώ στην περίπτωση συνταξιούχων του ΟΓΑ που έχουν υπαχθεί στον e-ΕΦΚΑ και πάσχουν από νοητική αναπηρία, σύνδρομο DOWN ή εγκεφαλική παράλυση, απαιτείται επιπλέον η γνωστοποίηση αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας ή η απόφασή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προσλήψεις στην δημοτική αστυνομία: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Εκτιμήσεις βάσεων 2022: Ποιοι οι παράγοντες

Μέχρι πότε είναι η παράταση ΟΣΔΕ 2022;

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2022 αίτηση: Ποιες οι προϋποθέσεις

Κάρυστος: Ένα μεγάλο πλάσμα ήταν στην θάλασσα

Δείτε τι πρόκειται να γίνει σε 7 δρόμους στη Χαλκίδα

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις