Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για την προκήρυξη 7κ 2022;

Είναι μια προκήρυξη που δίνει αρκετές θέσεις εργασίας για το νοσηλευτικό προσωπικό

Βέβαια αυτή η προκήρυξη δεν αφορά την Εύβοια και το νοσοκομείο της Χαλκίδας που εδώ και καιρό υπάρχουν πολλές ανακοινώσεις για έλλειψη προσωπικού.

Θα ξεκινήσει η προκήρυξη την επόμενη Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου. Είναι μια προκήρυξη που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 3.720 θέσεων μονίμου προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Τρεις είναι οι κατηγορίες για την προκήρυξη. Στην πρώτη θα βρουν εργασία άτομα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Πιο συγκεκριμένα θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ, τετρακόσιες ενενήντα τρεις υποψήφιοι.

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι υποψήφιοι τεχνολογικής εκπαίδευσης 2.253 θέσεις εργασίας θα ανοίξουν για την προκήρυξη 7κ 2022.

7K2022, Ασεπ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΦΕΚ
προκήρυξη 7κ 2022

Στην τρίτη και τελευταία κατηγορία ανήκουν οι υποψήφιοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπου προσφέρονται εννιακόσιες εβδομήντα τέσσερις θέσεις.

Όλες οι λεπτομέρειες για την προκήρυξη 7κ 2022 στο newse.gr, όπως επίσης θα βρείτε πληροφορίες για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

Για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η Εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, στη διαδρομή: Πολίτες-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες.

Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο ΑΣΕΠ ολοκληρώνεται επιλέγοντας Οριστικοποίηση.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης, η ημερομηνία υποβολής και η ένδειξη κατάστασης Υποβληθείσα εμφανίζονται στον Κατάλογο ηλεκτρονικών αιτήσεων. Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι.

Εάν οι υποψήφιοι επιθυμούν τη διόρθωση ή συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση Υποβληθείσα, πρέπει, εντός των προθεσμιών που ορίζονται στην πρόσκληση να επιλέξουν για τη συγκεκριμένη αίτηση Ακύρωση. Στη συνέχεια, επιλέγουν Νέα Αίτηση για να δημιουργήσουν νέα αίτηση ή Αντιγραφή, για να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο της προηγούμενης ακυρωμένης αίτησης, την οποία μπορούν να επεξεργαστούν, να διορθώσουν και στο τέλος επιλέγουν εκ νέου Οριστικοποίηση.