Πότε πληρώνονται τα 600 ευρώ επίδομα για αστυνομία, λιμενικό και πυροσβεστική;

Πότε θα δοθούν τα χρήματα για το επίδομα 600 ευρώ; Ποια θα είναι η ημερομηνία που θα πιστωθεί στους λογαριασμούς;
Πότε θα δοθούν τα χρήματα για το επίδομα 600 ευρώ; Ποια θα είναι η ημερομηνία που θα πιστωθεί στους λογαριασμούς; Γράφει ο Γιώργος Κουτσελίνης

600 ευρώ επίδομα όχι μόνο για την αστυνομία αλλά το λιμενικό και την πυροσβεστική. Ένα επίδομα που θα έρθει σε λίγες μέρες. Δείτε τι λέει η εγκύκλιος και πότε θα πιστωθεί στους λογαριασμούς.

Στους δικαιούχους για τα 600 ευρώ επίδομα συμπεριλαμβάνονται και οι μαθητές των παραγωγικών σχολών της αστυνομίας και του λιμενικού. Το επίδομα των 600 ευρώ χορηγείται στο ακέραιο, εφόσον ο δικαιούχος μισθοδοτήθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, αντίστοιχα, ολόκληρο το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2022 μέχρι και την 30ή Νοεμβρίου 2022, και καταβάλλεται εντός του μηνός Δεκεμβρίου 2022.

Πότε θα δοθούν τα χρήματα για το επίδομα 600 ευρώ; Ποια θα είναι η ημερομηνία που θα πιστωθεί στους λογαριασμούς;

Θα πιστωθεί τον Δεκέμβριο σύμφωνα με την εγκύκλιο τα 600 ευρώ επίδομα στην αστυνομία. Βέβαια υπάρχει και μία πιθανότητα να μην δοθεί πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Σε αυτή την μικρή πιθανότητα, η εγκύκλιος τονίζει ότι τα 600 ευρώ επίδομα θα δοθούν τον Γενάρη.

Τέλος αν κάποιος που υπηρετεί στα σώματα ασφαλείας, απουσιάζει με αναρρωτική άδεια για έναν χρόνο, δεν θα χάσει τα 600 ευρώ επίδομα, εφόσον η άδεια έχει εγκριθεί από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή και παίρνει κανονικά τον μισθό του όσο αναρρώνει.

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο Πάσχα;

Φωτοβολταϊκά στέγης επιδότηση 2023: Πότε θα αρχίσει;

Voucher 400 ευρώ: Πώς θα το πάρετε

Ερέτρια: Ο δυνατός ήχος πάγωσε όσους ήταν εκεί

Κύμη: Όλο το χωριό βγήκε στον δρόμο για την παρέλαση

Έπαθαν πλάκα όταν την είδαν να κάνει βουτιές στο λιμάνι στην Κάρυστο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις