Πότε θα κλείσουν τα σχολεία για καλοκαίρι του 2021;
Να ανοίξουν πρώτα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια στις 22 Μαρτίου και μια εβδομάδα αργότερα, στις 29 Μαρτίου, να ανοίξουν και τα Δημοτικά σχεδιάζει η κυβέρνηση, αν μειωθούν τα κρούσματα κορονοϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, τα μαθήματα θα πάρουν παράταση μέχρι τα τέλη Ιουνίου, ενώ οι προαγωγικές εξετάσεις των τριών τάξεων των Γυμνασίων και των δύο πρώτων τάξεων των Λυκείων θεωρείται πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Έτσι φαίνεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι ικανοποιηθεί το αίτημα της ΟΛΜΕ και να μην πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Συγκλονιστικό βίντεο: Άκουσαν έναν θόρυβο στη Χαλκίδα και είδαν… μια φώκια να κολυμπά
Η METRO στηρίζει για 4η χρονιά τους εργαζομένους της στην επιθυμία τους να γίνουν γονείς
Πότε μεγαλώνει και μικραίνει η μέρα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

