Πότε η ώρα αλλάζει το 2023;


Με την αλλαγή της ώρας θα βρούμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ακόμα πιο πολύ τις θάλασσες και την φύση της Εύβοιας
Με την αλλαγή της ώρας θα βρούμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ακόμα πιο πολύ τις θάλασσες και την φύση της Εύβοιας. Θα βρούμε χρόνο για μοναδικές αποδράσεις.

Πότε αλλάζει η ώρα 2023: Με το πέρασμα στον Μάρτιο, κινούμαστε σιγά – σιγά σε ρυθμούς άνοιξης, καθώς η μέρα αρχίζει να μεγαλώνει, ενώ αναμένεται να μεγαλώσει περισσότερο από την αλλαγή της ώρας.

Τελικά θα εφαρμοστεί το μέτρο για να τελειώνει η αλλαγή της ώρας; Από ότι φαίνεται μάλλον δεν θα υλοποιηθεί και για το 2023. Έτσι αλλάζει η ώρα και θα έχουμε την θερινή. Συγκεκριμένα, στις 3 π.μ. τα ξημερώματα στις 26 Μαρτίου 2023, θα γυρίσουμε τους δείκτες των ρολογιών μία ώρα μπροστά. Η αλλαγή ώρας για το 2023 θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της τελευταίας Κυριακής του Μαρτίου 2023.

Πριν αρχίσει να μας ταλαιπωρεί η πανδημία του κορονοϊού, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είχε ψηφίσει να καταργηθεί η αλλαγή ώρας από το 2021. Το 2021 πέρασε, αλλά η ώρα δεν σταμάτησε να αλλάζει γιατί τα περισσότερα κράτη δεν τα βρήκαν μεταξύ τους ή είχαν διαφορετικές απόψεις στο εσωτερικό τους για το σημαντικό αυτό θέμα. Για παράδειγμα δεν τα έβρισκαν με την αντιπολίτευση. Το τι θα γίνει στο μέλλον είναι άγνωστο.