Πως η υγεία και ο επαγγελματικός χώρος σχετίζονται

Τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, η πανδημία του COVID-19 εξαπλώθηκε με ταχύτατους ρυθμούς. Για το λόγο αυτό οφείλουμε όλοι μας να παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Κάθε επαγγελματικός χώρος για να προσελκύσει τους πελάτες του χρειάζεται να προσφέρει σε εκείνους ένα υγειές και καθαρό περιβάλλον. Η καθαριότητα των εσωτερικών, αλλά και των εξωτερικών, κοινόχρηστων χώρων αποτελεί για την εταιρεία HQP μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση.
Η εταιρεία διαθέτει μόνιμο προσωπικό, το οποίο απαρτίζουν έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες για τον καθαρισμό κτιρίων (εσωτερικών και εξωτερικών χώρων), καθώς και για τη συντήρηση των κτιριακών υποδομών.

Όσον αφορά την απολύμανση των εγκαταστάσεων, η υπηρεσία αυτή χωρίζεται σε δύο κατηγορίες:
Α. Στην προληπτική Απολύμανση, δηλαδή στην απολύμανση χεριών με πλύσιμο ή και χρήση αντισηπτικού που πρέπει να επαναλαμβάνεται συχνά μέσα στην μέρα,
Β. Στην Απολύμανση επιφανειών με απολυμαντικά πανάκια και στην απολύμανση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης, σε πατώματα και τοίχους και
Γ. Στην Απολύμανση χώρων με νεφελοψεκασμό, σε όλο τον όγκο ενός χώρου και σε ό,τι βρίσκεται εντός αυτού, ενώ πάντοτε πραγματοποιείται χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης.

Η εταιρεία HQP μετά την εμφάνιση του COVID-19 αναλαμβάνει και την απολύμανση για κορονοϊό στον χώρο σας. Εφόσον η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, η HQP αποτελεί την πλέον αποτελεσματική λύση και ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ά.
Με την απολύμανση χώρων επιτυγχάνεται η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών σε όλες τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με το απολυμαντικό υγρό, π.χ αντικείμενα, εργαλεία, πόρτες, πόμολα, τουαλέτες, κουπαστές κτλ. 

Συνοψίζοντας, η HQP έχει τη δυνατότητα να αναλάβει υπηρεσίες γενικής συντήρησης για το ακίνητο σας, όπως μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, καθαρισμό κτιρίων, υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας, συντήρηση κτιριακών υποδομών, συντήρηση συστημάτων εξαερισμού, κατασκευή σπιτιών και επαγγελματικών χώρων, συντήρηση ανελκυστήρων, ποιοτικό έλεγχο πυροσβεστήρων και υπηρεσίες μελέτης και συντήρησης περιβάλλοντα χώρου, όπως διαμόρφωση κήπων.

Ανάλογα τις απαιτήσεις του πελάτη η HQP και το εργατικό δυναμικό της είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν, καθώς έχουν ως στόχο τους την ποιοτική κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών των πελατών.