Πολλά είναι τα περίεργα περιστατικά που συμβαίνουν στην παραλία της Χαλκίδας

Εύβοια Νέα και ειδήσεις

Πολλά είναι τα περίεργα περιστατικά που συμβαίνουν στην παραλία της Χαλκίδας με πολλούς γονείς να ανησυχούν για τα παιδιά τους.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με πολλούς γονείς να φοβούνται για τα παιδιά τους, να τα αφήσουν μόνα τους το Σαββατόβραδο για μία βόλτα. Πολλά είναι τα περίεργα περιστατικά που έχουν συμβεί στην παραλία της Χαλκίδας. Από ξυλοδαρμό μέχρι και απειλές με μαχαίρι.

Λιώνουν από την αγωνία τους όταν πηγαίνουν για την περατζάδα στην παραλία μιας και δεκάδες είναι τα κρούσματα κλοπών εις βάρος των μαθητών τα τελευταία χρόνια.

Η έξοδος του Σαββάτου μπορεί για τα νέα παιδιά να είναι μια απόλαυση αλλά για τους γονείς ένας γολγοθάς με τα περίεργα που ακούγονται για την παραλία της Χαλκίδας.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής 20 Οκτωβρίου 2024 κοντά στην παραλία της Χαλκίδας.

Ήταν βραδινές ώρες όταν ένα άτομο τα προσέγγισε για άγνωστο λόγο κρατώντας ένα μαχαίρι. Ο δράστης άρχισε να καταδιώκει απειλώντας τα. Έντρομοι οι νεαροί κατάφεραν να διαφύγουν και άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αρχές Οκτωβρίου άλλο ένα περίεργο περιστατικό είχε συμβεί στην ίδια περιοχή. Από την οδό Βουδούρη, ξεκίνησε να απειλεί περαστικούς με μαχαίρι που κατείχε. Πανικόβλητοι πολίτες που βρίσκονταν σε εκείνο το σημείο, ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, αναφέροντας το περιστατικό. Ευτυχώς λίγο αργότερα τον συνέλαβαν.

Είναι δυστυχώς πολλά τα περιστατικά στην παραλία της Χαλκίδας με θύματα ανήλικα παιδιά. Το συμβάν έγινε μέρα μεσημέρι στην πλατεία του Αγίου Νικολάου κοντά στην παραλία της Χαλκίδας.

Στο κεντρικό δελτίο του mega παρουσιάστηκε η είδηση του ξυλοδαρμού.
Στο κεντρικό δελτίο του mega παρουσιάστηκε η είδηση του ξυλοδαρμού.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του mega, η επίθεση συνέβη χθες το μεσημέρι (07.10.2024) στην πλατεία Χαλκίδας, όταν ένας 13χρονος για να «λύσει» τις διαφορές που είχε με το θύμα, έβαλε 10 ανήλικους φίλους του να τον χτυπήσουν.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τρόμαξε όταν πήγε να δει το ρολόι του νερού – Δείτε τι έγινε

Σε αυτό το χωριό της Εύβοιας είδαν κάτι σπάνιο στη θάλασσα

Εύβοια: Έπαθε πλάκα με αυτό που είδε στο φλυτζάνι του καφέ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.