Πνοή στις ταχυμεταφορές

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας ένας από τους κλάδους που γνώρισε τεράστια άνθηση ήταν και αυτός των ταχυμεταφορών. Ενδεικτικά, υπολογίζεται ότι μόνο κατά τη διάρκεια του έτους 2020, οι εταιρείες courier παρέδωσαν περισσότερα από τέσσερα (4) δισεκατομμύρια πακέτα σε εθνικό επίπεδο.

Οι εταιρείες courier έχουν καταγράψει αύξηση του όγκου των αποστολών τους κατά 80% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και κατά 50% σε σχέση με το προηγούμενο lockdown. Έτσι, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως οι αποστολές έχουν αυξηθεί κατά 30%, συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, κάτι που εύλογα μας γεννά το εξής ερώτημα:

Πώς μπορεί η παράδοση πακέτων σε πελάτες να βελτιστοποιηθεί;


Η  E-Bill Courier είναι μία νέα εταιρεία ταχυμεταφορών που δραστηριοποιείται εντός του νομού Αττικής και Θεσσαλονίκης, αλλά και εντός της υπόλοιπης Ελλάδος, διαδραματίζοντας τον ρόλο ενός απλού ταχυδρομείου αλλά και μίας μεταφορικής εταιρείας ταυτόχρονα. Ως εταιρεία courier προσφέρει τις υπηρεσίες που συγκαταλέγονται στο πεδίο δραστηριοτήτων της και στο εξωτερικό, ενώ, παράλληλα, είναι σε θέση να καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες επιχειρήσεων, επαγγελματιών, αλλά και ιδιωτών, σε υπηρεσίες ταχυμεταφοράς, αλληλογραφίας και εμπορευμάτων.

Επίσης, η εταιρεία E-Bill Courier παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των πελατών-χρηστών της (αποστολέων και παραληπτών αντίστοιχα) και εγγυάται για κάθε πελάτη την ταχύτερη και συνεπέστερη εξυπηρέτηση.

Είναι μία ταχυδρομικη εταιρεια που διαθέτει ένα δικό της αυτόνομο και άριστα οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων, με τη χρήση του οποίου καταφέρνει να παραλαμβάνει, να μεταφέρει και να παραδίδει τον φάκελο ή/και το δέμα σας σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Η E-Bill Courier προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ταχυμεταφορών, ακόμα και τις Κυριακές και τις ημέρες επίσημων αργιών, κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας σας με την εταιρεία.
Σας δίνει το πλεονέκτημα να γίνετε περισσότερο ανταγωνιστικοί, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας, ενώ υπάρχουν ειδικές τιμές για συνεργασία με επαγγελματίες.

Παραλαμβάνει απ’ το χώρο σας τις αποστολές σας όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας εντός του ωραρίου που ορίζετε και, στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία τους μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας με απλό και εύκολο τρόπο.

Επιπλέον, πραγματοποιούν αποστολή δέματος εντός του νομού Αττικής με παράδοση εντός 24 ωρών όλες τις μέρες της εβδομάδας ή/και εντός 3/6/12 ωρών για αυθημερόν αποστολή, κατόπιν συνεννόησης σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Ένας πελάτης της E-Bill Courier μπορεί να τιμολογηθεί με πίστωση ενός (1) μήνα, αν πρόκειται για εταιρεία, και μετρητά, με τραπεζική κατάθεση ή/και με χρεωστική και πιστωτική κάρτα, αν πρόκειται για ιδιώτη.

Η απόδοση αντικαταβολής εντός του νομού Αττικής γίνεται εντός 24 ωρών. Οι αποστολές με αντικαταβολή μπορούν να παραδοθούν στους παραλήπτες και το αντίστοιχο ποσό να καταβληθεί είτε με μετρητά είτε μέσω της χρήσης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο για να σας λύσει όλες τις απορίες και να σας εξυπηρετήσει, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας. Πρωταρχικός στόχος της E-Bill Courier είναι η προστασία της δημόσιας υγείας λαμβάνοντας και εφαρμόζοντας τα κατάλληλα μέτρα και περιορισμούς. Με τη σύναψη συνεργασίας με αυτήν την εταιρεία courier είναι δεδομένο ότι η παραγγελία σας θα φτάσει με αμεσότητα και ασφάλεια στον προορισμό σας.