Δείτε πόσα πλάσματα κρύβονται μέσα σε δέντρο της Χαλκίδας [Βίντεο]

Όσοι έχουν περάσει βόλτα από αυτήν περιοχή που θα σας πούμε παρακάτω σίγουρα έχουν μείνει με τον στόμα ανοιχτό.

Δεν είναι λίγο πράγμα, αυτό το μεγαλείο της φύσης να υπάρχει στη Χαλκίδα. Και είναι ένα μεγαλείο που δεν συμβαίνει μόνο στην περιοχή του κολυμβητηρίου.

Τι απίστευτο κρύβουν αυτά τα δέντρα στη Χαλκίδα; Κρύβουν κάτι πολύ γλυκό. Και δεν είναι ένα, αλλά εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Είναι κρυμμένα μέσα σε αυτά τα δέντρα και προσφέρουν μία απίθανη μελωδία.

Η Χαλκίδα είναι η πρωτεύουσα και ο κύριος λιμένας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Βρίσκεται κτισμένη στις δύο πλευρές του Πορθμού του Ευρίπου, με το ένα μέρος της να καταλαμβάνει τμήμα της Εύβοιας, και το άλλο της Βοιωτίας.

Στην Βοιωτική πλευρά της, στον λόφο της Κανήθου, δεσπόζει το Οθωμανικό κάστρο του Καράμπαμπα, το οποίο, μαζί με τη Γέφυρα του Ευρίπου και το μοναδικό φαινόμενο αλλαγής της κατεύθυνσης των υδάτων, ανά έξι ώρες και ενδιάμεσα (περίπου) ένα δεκάλεπτο στασιμότητας (παλίρροια του Ευρίπου), αποτελούν τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, η Χαλκίδα έχει πληθυσμό 59.125 κατοίκους.

Αφού σας παρουσιάσαμε την πρωτεύουσα της Εύβοιας, θα σας εξηγήσουμε περισσότερο για το τι διαφορετικό έχουν κάποια δέντρα στη Χαλκίδα.

Καλά καταλάβατε, είναι τα δέντρα της μελωδίας που τα βρήκαμε στην Χαλκίδα. Απίστευτο κελάηδισμα κρύβουν αυτά τα δέντρα της Χαλκίδας όπως θα ακούσετε και στο βίντεο που έχουμε.

Και δεν είναι ένα, αλλά εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Είναι κρυμμένα μέσα σε αυτά τα δέντρα και προσφέρουν μία απίθανη μελωδία.

Υπάρχουν βέβαια και πουλιά που και μόνα τους έχουν φωνή που τσακίζουν και ξεπερνούν σε ντεσιμπέλ και το πριόνι. Αυτά είναι στον Αμαζόνιο. Αν ήταν στη Χαλκίδα σίγουρα η μελωδία και η δύναμη της θα ήταν στο τριπλάσιο.

Στη Χαλκίδα δεν είχαν τόσο μεγάλη ένταση αλλά ήταν χιλιάδες…

Αυτή είναι η μαγεία της φύσης ακόμα και μέσα στις πόλεις.

Τα νέα της Εύβοιας

Επίδομα 600 ευρώ ένστολοι: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;

Πως κάνω ασφάλιση έμμεσου και προστατευόμενου μέλους;

Πως μπορείς να δεις τι επιδόματα δικαιούσαι;

Εύβοια: Δεν τα κατάφερε ο άτυχος άνδρας που «καρφώθηκε» σε κάγκελο- Θρήνος πριν τις γιορτές

Ένας απίστευτος Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην Εύβοια

Χαλκίδα: Γυναίκα έζησε τον εφιάλτη στο τιμόνι

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις