Το σπάνιο πλάσμα που εμφανίζεται όταν νυχτώσει στη Χαλκίδα! [Φωτογραφία]

Είναι μια καταπληκτική φωτογραφία λίγο πριν νυχτώσει στη Χαλκίδα

Εμφανίστηκε λίγο πριν νυχτώσει και όσοι το είδαν πραγματικά έμειναν με τον στόμα ανοιχτό. Κάθονταν πάνω σε ένα βράχο και δεν κουνιότανε καθόλου.

Αυτό το πλάσμα έκανε πολλούς να σταματήσουν το περπάτημα τους στην περιοχή του Φάρου στη Χαλκίδα. Αξίζει να σημειωθεί πως τώρα με το lockdown αρκετοί Χαλκιδέοι κάνουν την καθημερινή τους άσκηση με φόντο την υπέροχη θάλασσα του Ευβοϊκού. Μάλιστα στο προηγούμενο lockdown ο Φάρος στη Χαλκίδα, είχε κλείσει μιας και στο σημείο μαζεύονταν αρκετός κόσμος και είχε συνωστισμό.

Το πλάσμα στη Χαλκίδα

Στην φωτογραφία θα δείτε ένα πλάσμα που αποζημίωσε όσους έκαναν την βόλτα τους στην περιοχή. Πολλοί που το παρατήρησαν στον θαλάσσιο χώρο, σταμάτησαν την άσκηση τους και πήγαν πιο κοντά για να παρατηρήσουν αυτή την φιγούρα που κάθονταν πάνω σε μία πέτρα.

Δεν έκαναν θόρυβο αλλά το παρατηρούσαν και άλλοι το φωτογράφιζαν με τα κινητά τους τηλέφωνα με φόντο την θάλασσα. Να σας πούμε την αλήθεια δεν ξέρουμε τι είδος πτηνό είναι αυτό που θα δείτε παρακάτω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εντυπωσιαστήκαμε. Όταν προσπαθήσαμε να το πλησιάσουμε πιο κοντά και να έχουμε μια καλύτερη λήψη, μας κατάλαβε. Άνοιξε τα φτερά του και έτσι ξαφνικά χάθηκε στον ορίζοντα της Εύβοιας.

Η φωτογραφία με το σπάνιο πλάσμα που εμφανίστηκε όταν βράδιασε στη Χαλκίδα

Όταν νύχτωσε εμφανίστηκε πάνω σε αυτό τον βράχο που βλέπετε στη Χαλκίδα. Κάθισε για λίγο πάνω σε μια πέτρα. Όταν όμως πλησιάσαμε για να βγάλουμε μια πιο κοντινή φωτογραφία, μας κατάλαβε και χάθηκε στον ουρανό.