Χαλκίδα: Θα πάθετε πλάκα με αυτό που εμφανίστηκε σε δρόμο

χαλκιδα, θα παθετε πλακα, δρομο

Η φωτογραφία έγινε viral στα social media με τους οδηγούς να παθαίνουν πλάκα με αυτό που εμφανίστηκε πάνω στον δρόμο στη Χαλκίδα.

Θα πάθετε πλάκα και εσείς αν δείτε προσεκτικά την παρακάτω φωτογραφία που είναι εν έτη 2023 και μάλιστα σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, στη Χαλκίδα.

Δεν το βλέπουμε συχνά αλλά σίγουρα όταν το παρατηρούμε μας κάνει απίστευτη εντύπωση και συνάμα η απορία ζωγραφίζεται στο πρόσωπα μας.

Η παρακάτω φωτογραφία που θα δείτε, σίγουρα θα σας προξενήσει μεγάλη εντύπωση. Είναι σε δρόμο στη Χαλκίδα και πιο συγκεκριμένα στην προέκταση του δρόμου Μονής Ερίων κοντά στο νέο κτίριο της μητρόπολης.

Οι οδηγοί που περνούσαν από το δρόμο, ήρθαν αντιμέτωποι με αυτό το ιδιαίτερο, τρελό και συνάμα επικίνδυνο για τους ίδιους θέαμα! Όπως βλέπετε στη φωτογραφία ο ένα τμήμα του δρόμου έχει υποχωρήσει και στο σημείο έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη τρύπα. Μάλιστα μπήκε και αφρολέξ στηριζόμενο σε πέντε τούβλα στην μέση του δρόμου για να… βλέπουν οι οδηγοί και να κόβουν ταχύτητα.

Για την ιστορία της υπόθεσης να σας πούμε, ότι λίγες ώρες αργότερα, έβαλαν κορδέλες στο σημείο για να αποφευχθούν τα ατυχήματα μιας και δεν υπάρχει φωτισμός το βράδυ, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

χαλκιδα, θα παθετε πλακα, δρομο