Δείτε το πιο ερωτικό φαγητό που βρήκαμε στην Εύβοια! [Φωτογραφία]

Είναι φοβερό και μαγικό αυτό που είδαμε στην παρακάτω φωτογραφία.

Αυτό που θα δεις στο πιάτο, στην Εύβοια είναι απίστευτο. Η φράση ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι δεν είναι άσχετη.
Είτε θέλεις να αναζωπυρώσεις το πάθος με το αμόρε σου, να κερδίσεις την καρδιά του νέου σου φλερτ ή απλά να γιορτάσεις την επέτειo σου, ένα δείπνο είναι η καλύτερη ιδέα για ραντεβού.

Εκμεταλλεύσου αυτή την κατάσταση και επέλεξε τις κατάλληλες τροφές που θα εκτοξεύσουν τη λίμπιντο στα ύψη.

Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε πως ένα αυγό και δύο λουκάνικα, κάνουν το πιο ερωτικό πιάτο. Αν έχεις φαντασία πραγματικά κάνεις θαύματα.

Μην ξεχάσεις να σερβίρεις και ένα ποτήρι σαμπάνια, η οποία λέγεται ότι είναι από τα ποτά που χαλαρώνουν όσο κανένα άλλο. Μην το παρακάνετε όμως! Το θέμα είναι να ξυπνήσετε τις αισθήσεις σας, όχι να τις χάσετε!

Το τοπίο μπορούν να συμπληρώσουν πολλά έξυπνα κι όμορφα δωράκια για ερωτευμένους, όπως μπαλόνια, που μπορείτε να βρειτε άφθονα σήμερα σε σάιτ όπως το balloon.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος, σύμφωνα με το wikipedia.org, ήταν ιερέας στη Ρώμη και βοηθούσε τους Χριστιανούς που ήταν θύματα διώξεων στην περιοχή.

Μαρτύρησε και θάφτηκε σε χριστιανικό κοιμητήριο στην Βία Φλαμινία κοντά στο Πόντε Μιλβίο της βόρειας Ρώμης στις 14 Φεβρουαρίου.

Τα υπολείμματα του κρατήθηκαν στην Εκκλησία και Κατακόμβες του Σαν Βαλεντίνο, η οποία παρέμεινε σημαντικός χώρος προσκυνήματος κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, μέχρι τη μεταφορά των λειψάνων του στην εκκλησία Σάντα Πρασέντε στο ποντιφικάτο του Νικολάου Δ’.

Το λουλουδοσκέπαστο κρανίο του Αγίου Βαλεντίνου εκτίθεται στη βασιλική της Σάντα Μαρία ιν Κοσμεντίν της Ρώμης, ενώ άλλα λείψανα μεταφέρθηκαν στην Καρμελιτική Εκκλησία Γουαϊτφράιαρ Στριτ στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, όπου παραμένουν μέχρι σήμερα. Αυτός ο χώρος αποτελεί δημοφιλή χώρο προσκηνύματος, ιδιαίτερα στις 14 Φεβρουαρίου, για αυτούς που ψάχνουν για αγάπη.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Τζακ Μπ. Όρατς του πανεπιστημίου του Κάνσας, ο Άγιος Βαλεντίνος της Ρώμης, όπως και ο Άγιος Βαλεντίνος του Τέρνι, είναι “αφηρημένοι των πράξεων των δύο αγίων που βρίσκονται σχεδόν σε κάθε μοναστήρι στην Ευρώπη”.

Δείτε φωτογραφία

Αυτό το απίστευτο συνέβη σε πιάτο στην Εύβοια
Αυτό το απίστευτο συνέβη σε πιάτο στην Εύβοια – Πηγή φωτογραφίας: avlonari such a lovely place