
Ήρθε η μεγάλη κακοκαιρία και στην Εύβοια και μάλιστα το έστρωσε για τα καλά από την Κυριακή φέρνοντας προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Αυτό σημαίνει ότι τα σχολεία σε αρκετές περιοχές της Εύβοιας θα είναι κλειστά. (Διαβάστε όλα τα ρεπορτάζ με τα χιόνια στην Εύβοια)
Από το πρωί της Κυριακής (5/2) χιονίζει στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Εύβοιας, ενώ επηρεάζονται και περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
Μέχρι στιγμής κλειστά αύριο θα είναι τα σχολεία στους δήμους Διρφύων – Μεσσαπίων, Καρύστου, Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού. Το μεσημέρι της Τρίτης θα αποφασίσουν οι υπόλοιποι Δήμοι και θα βγάλουν τις ανακοινώσεις για το ποια σχολεία θα είναι κλειστά.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε περιοχές που έχει χιόνι, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά. Για παράδειγμα δεν υπάρχει ενδεχόμενο να ανοίξουν τα σχολεία σε Στενή ή Καθενούς όπως και σε άλλα ορεινά χωριά που έχουν χιόνι.
Για τη Χαλκίδα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν θα ανοίξουν τα σχολεία.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Θλίψη στη Χαλκίδα: Έφυγε από τη ζωή 67χρονος γνωστός επαγγελματίας
Έκτακτο: Μεγάλη η κακοκαιρία στην Εύβοια [Βίντεο]
Χαλκίδα: Πότε ξεκινά και πότε τελειώνει το παζάρι της Αγίας Παρασκευής 2026
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News

