Pet Shop επιλογές: Γατούλες χορτάτες με την καλύτερη ξηρά τροφή

Αν έχεις γατούλα θα γνωρίζεις πολύ καλά πως αυτό που την κάνει απόλυτα ευτυχισμένη είναι τα τρυφερά χαδάκια και η καλή και ποιοτική τροφή. Για σένα λοιπόν που θέλεις η γάτα σου να είναι πάντα χορτάτη και ικανοποιημένη, αξίζει να διαβάσεις την παρακάτω λίστα με pet shop προτάσεις σε ξηρά τροφή γάτας!

Friendship Greeting Card - Nobody nose me like you!.jpg

Η ξηρά τροφή γάτας είναι μια κλασική και αγαπημένη επιλογή για τις γάτες. Προσφέρει ενέργεια και καλή διάθεση στο λατρεμένο σου ζωάκι και του δίνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να είναι ζωηρό και ενεργό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ποικιλία & γεύση που ξεχωρίζει!

Πλέον μπορείς να βρεις μια μεγάλη γκάμα σε γατοτροφές που καλύπτει κάθε ανάγκη και απαίτηση, με επιλογές όπως τόνος και μάραθος, γαλοπούλα και κοτόπουλο, σολομός και κοτόπουλο, αλλά και πολλές ακόμη ευωδιαστές λιχουδιές. Διάλεξε τις καλύτερες γκουρμέ τροφές για τη γάτα σου και δώσ’της την γευστική ικανοποίηση που ζητά!

Profine- Επιλογές εξαιρετικής ποιότητας

Μέσα σε μια πληθώρα επιλογών, αξίζει να γνωρίσεις και την εταιρεία Profine, που προσφέρει γευστικές εμπειρίες υψηλής ποιότητας για κάθε γατούλα! Πρόκειται για ξηρά τροφή με φυσική φόρμουλα, που προσφέρεται από τη σειρά Super Premium.

Δίνει στη γάτα σου όλα τα εφόδια που χρειάζεται, μέσα στα οποία ξεχωρίζουν η εξαιρετική πεπτικότητα και απορροφητικότητα. Περιέχουν επίσης ταυρίνη και λιπαρά οξέα Ωμέγα 3 , που προάγουν την υγεία της καρδιάς και του καρδιαγγειακού συστήματος.

profine-cat-derma-salmon-rice-800x800h.jpg

Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές του brand Profine αλλά και πολλών άλλων εταιρειών σε ξηρά τροφή και χάρισε στη γάτα σου ξεχωριστές εμπειρίες απόλαυση, για γεμάτη κοιλίτσα και παιχνιδιάρικη καθημερινότητα. Επισκέψου το καλύτερο pet shop , Tuko.gr και βρες τα καλύτερα προϊόντα και παιχνίδια για γάτες και σκύλους, σε απίθανες τιμές!