Το πιο παράξενο παγκάκι είναι στην Εύβοια!

Το κοιτούσαν και το ξανά κοιτούσαν!

Ήταν ένα περίεργο παγκάκι που δεν το είχαν ξαναδεί στο χωριό. Δεν ήταν άσχημο αλλά σίγουρα δεν το βλέπεις και τόσο συχνά στα χωριά.

Το τοποθέτησαν σε μία καταπληκτική τοποθεσία στο χωριό Ανδρονιάνοι. Μέσα στο πράσινο και κάτω από τα δέντρα ήταν πραγματικά κάτι το υπέροχο. Το χρώμα του άσπρο και στηρίζεται σε μία κόκκινη καρδιά. Μάλιστα στην πλάτη στο παγκάκι, έγραψαν και το όνομα του. Ναι! Αυτό είναι το παγκάκι των ερωτευμένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Εύβοια: Έκαναν σουλάτσο καμαρωτές – Μαγικές εικόνες

Έφτιαξαν τον δρόμο για αυτό τον παράδεισο που βρίσκεται κοντά στην Κύμη

Εύβοια νέα: Πάγωσαν με αυτό το τρομακτικό έξω από πολυκατοικία

Το περίεργο παγκάκι στην Εύβοια

Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το χρησιμοποιήσουν μόνο οι κάτοικοι αυτού του χωριού αλλά και ρομαντικοί που θα θέλουν να κάνουν μία τέλεια πρόταση γάμου.

Πραγματικά αν το σκεφτεί κανείς, αυτό το μέρος είναι ιδανικό για να κάνεις το επόμενο βήμα στην σχέση σου. Είμαστε σίγουροι ότι μόνο και μόνο που θα δει αυτό το παγκάκι, σίγουρα θα σου πει το ναι και θα πάρεις έτσι το εισιτήριο για το επόμενο στάδιο της σχέσης σου.

Είναι προσβάσιμο χωριό και εύκολα μπορείς να το επισκεφθείς.

Οι Ανδρονιάνοι είναι χωριό του δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Φτάνοντας στη Χαλκίδα ακολουθείς τον δρόμο που λέει για Κύμη. Όταν φτάσεις στο Αυλωνάρι, θα δεις την ταμπέλα που θα σε καθοδηγήσει στους Ανδρονιάνους. Ένα υπέροχο χωριό χτισμένοι σε υψόμετρο 260 μέτρων, στους βορειοανατολικούς πρόποδες των Κοτυλαίων και νοτιοδυτικά της Κύμης.

Δείτε φωτογραφίες στο newse.gr του Γιώργου Κουτσελίνη