Εύβοια: Αυτή είναι η μεγαλύτερη καταστροφή σε 2 σπίτια

Εύβοια: Αυτή είναι η μεγαλύτερη καταστροφή σε 2 σπίτια

Αυτή είναι η μεγαλύτερη καταστροφή σε 2 σπίτια στην Εύβοια

Αυτή είναι η μεγαλύτερη καταστροφή σε 2 σπίτια στην Εύβοια.

Οι καιρικές συνθήκες είναι η αιτία για τις μεγαλύτερες καταστροφές που έχουν γίνει στην Εύβοια.

Παρακάτω θα δείτε 2 σπίτια που καταστράφηκαν μέσα σε λίγα λεπτά.Ένα σπίτι καταστράφηκε ολοκληρωτικά στην Εύβοια εξαιτίας της κακοκαιρίας Elias που έπληξε αρχές Οκτωβρίου 2023, το βόρειο τμήμα του νομού.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι γροθιά στο στομάχι με τους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας να βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να βυθίζονται μέσα στα λασπόνερα.

Ένα τραγικό περιστατικό έγινε στο χωριό Κρύα Βρύση στην Εύβοια.

Μια παραλιακή περιοχή στην Εύβοια που δέχθηκε την μεγαλύτερη καταστροφή. Όπως θα δείτε και εσείς τα σπίτια όχι μόνο πλημμύρισαν εκεί αλλά τα πήρε το ποτάμι.

Οι κόποι μιας ζωής, βυθίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά. Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες του Ζήση Κωνσταντίνου από την περιοχή, δείχνουν την μεγάλη καταστροφή.

Ένα σπίτι που είχε χτιστεί τα τελευταία χρόνια στην περιοχή Κρύα Βρύση έγινε έρμαιο των ορμητικών νερών.

Καταστράφηκε ολοκληρωτικά το σπίτι που βλέπετε στην φωτογραφία. Πρόκειται για μια οικία δύο ορόφων που δεν πλημμύρισε αλλά χάθηκε από προσώπου γης.

Στην παραπάνω φωτογραφία, βλέπετε την στιγμή που έχει πάρει κλίση και είναι έτοιμο να το παρασύρουν τα αγριεμένα νερά του ποταμού.

Λίγα λεπτά αργότερα, σε αυτό το σημείο δεν υπήρχε τίποτα παρά μια απέραντη λάσπη.

Σπίτι καταστράφηκε στο Μπούρτζι ύστερα από πλημμύρα

Δεν υπάρχουν λόγια για τέτοιες εικόνες που θα δείτε παρακάτω. Είναι λυπηρό όταν αντικρίζεις αυτά τα προβλήματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνουμε πόσο μικρός είναι ο κάθε άνθρωπος απέναντι στις φυσικές καταστροφές.

Σπίτι καταστράφηκε στο Μπούρτζι
Σπίτι καταστράφηκε στο Μπούρτζι

Το παραπάνω σπίτι καταστράφηκε σε λίγα μόλις λεπτά. Όλα έγιναν ύστερα από την φονική κακοκαιρία που επισκέφθηκε το Μπούρτζι. Ήταν πριν τον Δεκαπενταύγουστο του 2020, όταν τέτοια καταστροφή είχε χρόνια να ζήσει ο νομός μας.

Τόνοι νερού κατάφεραν να διαλύσουν στην κυριολεξία το σπίτι.