Ένα άγνωστο πλάσμα κολυμπούσε στα νερά της Κύμης [Φωτογραφίες]

θαλασσα
Η Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της Μεσογείου. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής Στερεάς Ελλάδας, από το Μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της Ραφήνας, χωρισμένη από αυτήν με την Ευβοϊκή θάλασσα.

Σε πολλούς μας έκανε εντύπωση. Άλλοι είπαν ότι ίσως είναι καρχαρίας. Όπως και να έχει, είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

Είναι μια ψαριά πριν πολλά χρόνια στην Κύμη. Μια ψαριά που έγινε viral μιας και πολλοί προσπαθούσαν να βρουν τι πλάσμα πιάστηκε στα δίχτυα.

Εμφανίστηκε στα δίχτυα ενός αλιευτικού και πραγματικά πολλοί απόρησαν με αυτή την φωτογραφία.

Είναι συγκλονιστικό να βλέπουμε ένα τόσο μεγάλο ψάρι. Η πηγή της φωτογραφίας είναι το facebook. Βλέποντας πολλοί αυτήν την εικόνα, είπαν ότι ήταν καρχαρίας, δεν είχε όμως τα πτερύγια στην πλάτη. Άλλοι είπαν ότι είναι καρχαριοειδές.

Αφού είδαμε αυτό το πελώριο και μυστηριώδες ψάρι, θα σας κάνουμε μία βόλτα στην παραλία της Κύμης. Θα την γνωρίσουμε παρέα.

Η παραλία της Κύμης είναι ουσιαστικά το λιμάνι της Κύμης, από το οποίο μπορείτε να επιβιβαστείτε στο καράβι για Σκύρο. Επίσης είναι γεμάτη με ταβέρνες που φημίζονται για το καλό φαγητό που διαθέτουν, καφετέριες και ουζερί. Οργανωμένη πλαζ δεν υπάρχει, ωστόσο μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας στις κοντινές παραλίες.

Λίγο πιο πέρα υπάρχει το Σουτσίνι. Η παραλία Σουτσίνι είναι μια παραλία που βρίσκεται λίγο πιο βόρεια από την παραλία της Κύμης. Στην ακτή αλλά και στο βυθό υπάρχουν βότσαλα.

Ακόμα και όταν η παραλία του Στομίου και της Κύμης έχουν πολύ κύμα, η παραλία Σουτσίνι έχει αρκετά ήρεμα νερά λόγω του μικρού κόλπου στον οποίο βρίσκεται.

Συγκεντρώνει αρκετό κόσμο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και πολλοί προτιμούν να απολαύσουν τον καφέ τους στο beach bar που βρίσκεται στην ακτή.

Μπορείτε και περπατώντας να πάτε σε μία παραλία που είναι μαγική. Πρόκειται για τον Καλόγερο που κάναμε και εκτενές ρεπορτάζ. Είναι μια παραλία όπου μόνο το τοπίο θα σας κάνει να χάσετε τα λόγια σας.

Αν θες να μείνεις στιλάτος την περίοδο της καραντίνας, η λύση είναι μία...

Insurance Market: Κέρδισε ως -40% το χρόνο στην ασφάλειά σου!