Κλήρωση για πειραματικά σχολεία 2022: Πότε θα γίνει;

Τι είναι τα πειραματικά σχολεία; Έχει η Εύβοια Πειραματικά σχολεία που σήμερα ξεκινά η κλήρωση;

Η Εύβοια επειδή ρωτάτε πολλοί δεν έχει πειραματικό σχολεία αλλά Πρότυπα σχολεία. Έχει πρότυπο γυμνάσιο και πρότυπο λύκειο στη Χαλκίδα. Το κοντινότερο πειραματικό σχολείο είναι στην Αττική ενώ στην περιφέρεια, υπάρχει ένα πειραματικό σχολείο στην Λαμία.

Σήμερα θα γίνει η κλήρωση για την εισαγωγή των μαθητών στα Πειραματικά Σχολεία.

Η συμμετοχή στη δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για τα πειραματικά σχολεία επιτρέπεται ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του μαθητή. Μετά την ενημέρωση της πλατφόρμας, οι γονείς των επιτυχόντων μαθητών θα ενημερωθούν για την επιτυχία του υποψηφίου μαθητή με ένα μήνυμα SMS στο κινητό τηλέφωνο που βάλατε στην αίτησή σας.

Η συμμετοχή στη δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για τα πειραματικά σχολεία επιτρέπεται ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του μαθητή. Φωτογραφία: Nguyen Khanh Ly, unsplash

Η κλήρωση για τα πειραματικά σχολεία 2022 θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά σήμερα Παρασκευή στις 16:30.

Η διαδικασία της κλήρωσης των πειραματικών σχολείων θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Κρατικής Τηλεόρασης ert.gr, καθώς και από το κανάλι YouTube https://youtu.be/JOKq03VxfEo και τη σελίδα Facebook https://www.facebook.com/MinEduGR του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.