Δείτε τι εμφανίστηκε στην παραλία της Χαλκίδας πριν λίγο και έδωσε χαρά [Βίντεο]

Είχε πολλές ρόδες και πολλά φωτάκια όπως θα δείτε και στο βίντεο. Είναι η στιγμή που κάνει βόλτες στην παραλία της Χαλκίδας στην Εύβοια.

Τέτοια νέα μακάρι να είχε κάθε μέρα η Εύβοια. Το χρώμα του ήταν κόκκινο και πάνω στην οροφή υπήρχε ένας φάρος. Γύρω του υπήρχαν εκατοντάδες λαμπιόνια που άναβαν ρυθμικά. Μας θύμισε ένα ωραίο στόλισμα που είχαμε διαβάσει πρόσφατα για την Κύμη.

Τρία βαγόνια ήταν αρκετά για να πλημμυρίσουν από μελωδίες τη Χαλκίδα. Δίπλα του είχαν μαζευτεί περαστικοί που έβλεπαν με χαρά αυτό το υπέροχο θέαμα που ξεκίνησε από την πλατεία με τα αγάλματα. Αυτό το υπέροχο τρενάκι που θα δείτε παρακάτω ήταν μαγικό και έκανε μια βόλτα σε μια υπέροχη παραλία Χαλκίδας χωρίς ομίχλη και χαμηλές θερμοκρασίες.

Από τα βαγόνια ακούγονταν μελωδίες μιας και η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων ήταν εκεί και έπαιζε μουσική της πρωτοχρονιάς.

Παραμονή της πρωτοχρονιάς, υποδέχτηκαν την έλευση του νέου έτους στο εμπορικό κέντρο, τις γειτονιές και συνοικίες της Χαλκίδας.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων, ήταν συνεπιβάτης στο Χριστουγεννιάτικο τρενάκι, παραμονή της Πρωτοχρονιάς και παιάνιζε σε όλη τη Χαλκίδα τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς και εορταστικές μελωδίες.

Πολλοί Χαλκιδέοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και απόλαυσαν τις εορταστικές μελωδίες.

Παραμονή της πρωτοχρονιάς, υποδέχτηκαν την έλευση του νέου έτους στο εμπορικό κέντρο, τις γειτονιές και συνοικίες της Χαλκίδας.
Παραμονή πρωτοχρονιάς στη Χαλκίδα