Παραλίες στην Εύβοια: Η κρυμμένη παραδεισένια παραλία στον Λιμνιώνα

Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε μέρος είναι οι εξωτικές παραλίες κάθε νομού.

Παραλίες Εύβοιας: Αν ανοίξεις τα μάτια σου, στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην παραλία Λιμνιώνας, σίγουρα θα νομίσεις ότι έχεις ξυπνήσει στον παράδεισο.

Μία παραλία που αν είσαι τυχερός και δεν έχει κύμα, θα την ευχαριστηθείς. Βέβαια και κύμα να έχει, το βλέμμα σου θα ταξιδεύει στα παραδεισένια νερά του Αιγαίου. Ένα παραμυθένιο τοπίο κρυμμένο που θα το βρεις λίγο έξω από την Αθήνα, στην Εύβοια.

Μία παραμυθένια φωτογραφία γεμάτη από αναμνήσεις που ξεχύνονται σαν τις αναθυμιάσεις στις παραλίες της Εύβοιας. Πήγα, λοιπόν, πριν πας εσύ στην όμορφη παραλία Λιμνιώνας για να ξέρεις τι να περιμένεις.

Κατά γενική ομολογία, πάντως, η παραλία είναι το υπερατού της Εύβοιας.

Δες και άλλη μία παραλία που πραγματικά θα σε αφήσει άφωνο. Κάνε τώρα κλικ!
Αν, δηλαδή, πηγαίνεις με σκοπό να χαλαρώσεις και να περάσεις ατελείωτες ώρες στο νερό, στο λέω από τώρα: Διάλεξες το τέλειο μέρος. Οφείλω να παραδεχτώ ότι στην παραλία Λιμνιώνας θα βρεις την μαγεία της άγριας φύσης στο πιάτο σου

Βασικά στην παρακάτω φωτογραφία του adventure evia στο facebook λέω απλά respect!

Η παραλία έχοντας αρκετά μεγάλο μήκος και καθώς βρέχεται από το αιγαίο, επηρεάζεται πολύ εύκολα από τους βοριάδες οπότε καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας πριν ξεκινήσετε.

Η παραλία του Λιμνιώνα στην Νότια Εύβοια είναι μια αρκετά δημοφιλής και πανέμορφη παραλία με βότσαλα αλλά και με πολύ σκούρα βύσσινο-καφέ άμμο. Αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις!

Παραλίες Εύβοιας: Πως θα πας στην παραλία Λιμνιώνας

Από Χαλκίδα η παραλία Λιμνιώνας Μεσοχωρίου απέχει 85 χιλιόμετρα και υπολογίστε περίπου 1.5 ώρα με το αυτοκίνητο. Ο δρόμος είναι άσφαλτος μέχρι την παραλία. Κατευθύνεστε προς Νότια Εύβοια, περνάτε το Αλιβέρι και στα Λέπουρα κάνετε δεξιά ακολουθώντας την πινακίδα προς Κάρυστο. Αφού περάσετε την πινακίδα για Ζάρακες θα δείτε μετά από λίγο πινακίδα δεξιά προς Μεσοχώρια. Περνάτε μέσα από το χωριό ακολουθώντας τις πινακίδες προς παραλία. Θα βρεθείτε σε μία διχάλα όπου ένας δρόμος οδηγεί στην παραλία Αρμυρίχι και ο άλλος στο Λιμνιώνα.

Η παραλία κάνει καλό

Μία παγκόσμια μελέτη που διεξήχθη από την Speedo, την κορυφαία εταιρία στον χώρο της πισίνας, αποκαλύπτει ότι το 73% των ανθρώπων που κολυμπούν ή που σκέφτονται να αρχίσουν να κολυμπούν, πιστεύουν ότι είναι ένα άθλημα που μπορεί να γίνεται εφόρου ζωής.

Επιπλέον το 86% των ερωτηθέντων πιστεύει πως η κολύμβηση είναι πιο αποτελεσματική μορφή άσκησης, ενώ 71% νιώθει πιο γυμνασμένο σε σχέση με οποιαδήποτε άλλης μορφής άσκησης που έχει στο παρελθόν δοκιμάσει.

Δεν είναι μόνο τα πλεονεκτήματα στην υγεία, που προσφέρει η κολύμβηση αλλά και τα σωματικά. Σύμφωνα με το 76% των ερωτηθέντων, με την συχνή κολύμβηση τα αποτελέσματα που έχουν στο σώμα, είναι πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε άλλης μορφής άσκησης.

Παραλίες Εύβοιας: Δείτε φωτογραφία από την παραλία Λιμνιώνας

Παραλίες Εύβοιας: Η παραλία Λιμνιώνας (πηγή φωτογραφίας: adventure evia/ facebook.com)
Παραλίες Εύβοιας: Η παραλία Λιμνιώνας (πηγή φωτογραφίας: adventure evia/ facebook.com)