Παραλία Ελληνικά: Μια παραλία διαμάντι στην Εύβοια

Παραλία Ελληνικά: Υπάρχουν προορισμοί, σε όχι πολύ μακρινή απόσταση από τη Χαλκίδα, οι οποίοι συνδυάζουν τις εκπληκτικές θάλασσες με το απαράμιλλο φυσικό τοπίο και δεν χρειάζεται να μπεις σε καράβι ή αεροπλάνο για να φτάσεις σε αυτούς.

Δεν είναι τυχαίο η Εύβοια είναι τόσο δημοφιλής για καλοκαιρινές αποδράσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να την γνωρίσετε είναι και μία εκδρομή με το αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε αυτή την εμπειρία.

Πρόκειται για έναν παράδεισο που βρίσκεται στην Βόρεια Εύβοια. Ένας παράδεισος ομορφιάς χειμώνα καλοκαίρι. Βέβαια πολλοί τον προτιμούν το καλοκαίρι μιας και τα νερά της είναι ευεργετικά.

Η παραλία αυτή είναι ένας κρυμμένος παράδεισος και αγαπημένος προορισμός για άτομα κάθε ηλικίας. Σε αυτή την παραλία, πας και με παρέα ως έφηβος, πας και για ρομαντικές διακοπές με το ταίρι σου αλλά σίγουρα πας και με την οικογένεια. Με λίγα λόγια, είναι για όλες τις ηλικίες.

Ίσως η ομορφότερη παραλία της βόρειας Εύβοιας. Στην παραλία αλλά και μέσα στη θάλασσας υπάρχει ψιλή άμμος και στο κέντρο του φυσικού κόλπου ένα νησάκι με το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που μπορείς να το επισκεφτείς και κολυμπώντας μέχρι εκεί.

Έχουμε ξεχάσει να ξεκουραζόμαστε ακόμα και στις διακοπές. Και όμως η ξεκούραση είναι αυτό που πρέπει να υιοθετήσουμε μιας και θα μας κάνει να γεμίσουμε από ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε τον χειμώνα που θα έρθει.Φέτος όμως το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Θα πάθετε πλάκα με τα νερά που είναι ζεστά ακόμα και το Φθινόπωρο.

Με το αυτοκίνητο, αφού θα φτάσετε στη Χαλκίδα, θα ακολουθήσετε τις ταμπέλες για Βόρεια Εύβοια. Είναι εύκολη διαδρομή και δεν θα μπερδευτείς καθόλου. Με το που φτάσεις στην Αγία Άννα (σ.σ ύστερα από μιάμιση ώρες), θα ακολουθήσεις τον δρόμο για Ελληνικά. Ο δρόμος είναι άσφαλτος.

Παραλία Ελληνικά
Παραλία Ελληνικά

Ένα παραμυθένιο τοπίο που ναι, θα το βρεις στην Εύβοια. Μία παραμυθένια φωτογραφία γεμάτη από αναμνήσεις που ξεχύνονται σαν τις αναθυμιάσεις από την όμορφη παραλία των Ελληνικών.

Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα στην παραλία Ελληνικά που βλέπετε έχει οφέλη για την υγεία μας. Θα ηρεμήσει τον εγκέφαλο, που αργότερα θα δώσει πολλά “συν” στην καλύτερη λειτουργία της μνήμης και των αντανακλαστικών.

Ένα τέτοιο μέρος, μία τέτοια παραλία που λούζεται από το Αιγαίο και που οι ντόπιοι τη λατρεύουν και την προτιμούν εδώ και χρόνια. Μάλλον ήρθε ο καιρός να τη λατρέψει και η υπόλοιπη Εύβοια και όχι μόνο.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Σάστισε με αυτό που βρήκε στο χωράφι!

Εύβοια: Αυτό το παράθυρο έχει προβληματίσει αρκετούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.