Ξανακατεβαίνει στις εκλογές ο πρόεδρος της Στενής

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του έκανε ο πρόεδρος της Στενής Γρηγόρης Παπαγεωργίου.

Αγαπητοί συνδημότες του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, ονομάζομαι Παπαγεωργίου Γρηγόριος του Κωνσταντίνου και της Ιουλίας το, γένος Τσότσου.

Ο αείμνηστος πατέρας μου Πατήρ Κωνσταντίνος, ήτο πρωτοπρεσβύτερος της Στενής και περιχώρων. Μεγάλωσα με Σεβασμό, Αγάπη και Προσφορά προς τον Συνάνθρωπο. Είμαι βέρος Στενιώτης και μόνιμος κάτοικος αυτής.

Η επιλογή κατοικίας μου κάθε άλλο παρά τυχαία δεν υπήρξε, παρά συνειδητή απόφαση εμού και της συζύγου.

Η σύζυγος ονομάζεται Σιγανού Κωνσταντίνα. Και οι δύο μας προερχόμαστε από πολύτεκνες οικογένειες και με την ευλογία του Θεού, αποκτήσαμε τέσσερα υπέροχα πλάσματα.

Την Αδαμαντίνη, τον Κωνσταντίνο Τον Ανάργυρο και την Ιουλία. Απο ηλικίας 26 ετών ασκούσα εντός Στενής επαγγελματική δραστηριότητα, και συνάμα βλέποντας τα γεγονότα εν εξελίξει, ενστικτωδώς ασχολήθηκα με την αγάπη μου για το τόπο μου, την όμορφη Στενή.

Η προσφορά μου εθελοντική, οικονομική, ηθική και διοικητική είτε ως απλό είτε ως ιδρυτικό μέλος, άλλοτε ως Γενικώς Γραμματέας άλλοτε ως Προεδρεύων αυτών. Το 2019 ένιωσα σε ηλικία 45 χρονών περίπου έπειτα από ώριμη σκέψη και με την ευχή του πατέρα μου, γνωρίζοντας πολύ καλά πλέον τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου μας, να ασχοληθώ ενεργά, συμμετέχοντας για την επίλυση των χρόνιων θεμάτων που ταλανίζουν το τόπο μας.

Εξελέγην πρόεδρος με πλειοψηφία του 53% . Αναλογιζόμενος το μερίδιο ευθύνης μου και με προϋπόθεση την επίτευξη των στόχων και του οράματος που έχω για τόπο μας, καθόλη την διάρκεια της Προεδρίας, προσπάθησα και προσπαθώ ολόψυχα με γνώμονα πάντα την αλήθεια, την ηθική, την ορθότητα, μα πάνω από όλα την αγάπη μου για το καλύτερο του τόπο μας.

Αναγνωρίζοντας μου τον αγώνα και την προσπάθεια που καταβάλλω είτε εντός είτε εκτός των Δημοτικών Συμβουλίων για το κοινό καλό, ο κ Ιωάννης Γιάννης Μπουροδήμος μου προτείνετε την συμμετοχή μου, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στην ομάδα της Μεσσαπιακής Παραδίρφυας Συνεργασίας.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω πως αποδέχομαι την πρόταση του, γιατί γνωρίζω της ικανότητες του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και πιστεύω ακράδαντα πως είναι ο μοναδικός που θα ωθήσει αναπτυξιακά τον Δήμο μας.

Με τιμή και εκτίμηση Παπαγεωργίου Γρηγόριος Πρόεδρος της Κοινότητας Στενής
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Εύβοια νέα σήμερα

Ποιοι οικοπεδούχοι στην Εύβοια θα πληρώσουν πρόστιμα;

Τα 2 φουλ παράξενα της Εύβοιας που όλο το internet γελά

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι