Τι ώρα ξεκινάνε οι πανελλήνιες;

Πανελλήνιες 2022: Η ώρα προσέλευσης στα εξεταστικά κέντρα

Οι μαθητές πρέπει να προσέλθουν στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Οι εξετάσεις αρχίζουν στις 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ.

Φέτος από ότι ακούγεται οι βάσεις 2022 θα βγουν νωρίτερα μιας και το ίδιο θα γίνει και για τις πανελλήνιες. Ξεκινούν πιο νωρίς.

Οι βάσεις 2021, πέρσι ανακοινώθηκαν το τέλος Αυγούστου βάζοντας τέλος στην αγωνία δεκάδων χιλιάδων υποψηφίων της Ελλάδας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι panellinies.jpg

Οι βάσεις 2022 φέτος ακούγεται ότι θα ανακοινωθούν νωρίτερα. Πέρσι οι βάσεις 2021 δόθηκαν στην δημοσιότητα την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 στις 11 το πρωί.

Οι υποψήφιοι όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα ενημερωθούν, είτε με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο, είτε μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας ή στο Λύκειό τους.

Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων μετά την ανακοίνωση των βαθμών πρέπει να υπολογίσουν τα μόρια.

Τα μόρια υπολογίζονται αφού μπουν στον ιστότοπο του υπουργείου, markcalc.it.minedu.gov.gr. Αυτή η διεύθυνση είχε ανακοινωθεί πέρσι.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ξεκαθαρίζει το τοπίο για το πως θα κυμανθούν οι βάσεις το 2022.

Η εκκλησία είναι κοντά μας σε όλες τις περιστάσεις. Υπάρχει προσευχή για τις πανελλήνιες για να έχουν οι υποψήφιοι καλά αποτελέσματα. Μία από τις προσευχές που βρήκαμε είναι η κάτωθι:

Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν.

Δόξα σοι, Χριστέ ο Θεός, η ελπίς ημών, δόξα σοι.

Βασιλεύ Ουράνιε, Παράκλητε, το Πνεύμα της Αληθείας, ο Πανταχού Παρών και τα Πάντα Πληρών, ο Θησαυρός των Αγαθών και Ζωής Χορηγός, ελθέ και σκήνωσον εν ημίν και καθάρισον ημάς από πάσης κηλίδος και σώσον, Αγαθέ τας ψυχάς ημών.

Άξιόν εστιν ως αληθώς μακαρίζειν σε την Θεοτόκον, την αειμακάριστον και παναμώμητον και μητέρα του Θεού ημών. Την τιμιωτέραν των Χερουβείμ και ενδοξοτέραν ασυγκρίτως των Σεραφείμ, την αδιαφθόρως Θεόν Λόγον τεκούσαν, την όντως Θεοτόκον, σε μεγαλύνομεν.