Δείτε τι βρίσκεται στα νερά της παλιά γέφυρας της Χαλκίδας! [Φωτογραφία]

Δεν χρειάζεται να σας πούμε περισσότερα μιας και η φωτογραφία που θα δείτε είναι εντυπωσιακή!

Κάτι το απίθανο κρύβεται στα νερά στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας. Δεν το είδαμε μόνο εμείς αλλά αρκετός κόσμος μιας και το μόνο που χρειάζεται να έχουμε είναι λίγο παραπάνω παρατηρητικότητα.

Σε αυτό το σημείο χιλιάδες Χαλκιδέοι περνούν καθημερινά. Άλλοι περνούν με τα πόδια μιας και κάνουν την γυμναστική τους δίπλα στα τρελά νερά του Ευβοϊκού και άλλοι περνούν με τα αυτοκίνητα τους.

Με το όχημα όμως είναι δύσκολο να το δεις. Θα πρέπει να ρίξεις την προσοχή σου στα νερά της θάλασσας. Κάνοντας το περπάτημα στου στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας έχετε περισσότερες πιθανότητες να τα δείτε μέσα στο νερό.

Εκεί λοιπόν στα νερά είδαμε πολλούς αχινούς. Αυτό σημαίνει ότι τα νερά της πόλης μας είναι κρυστάλλινα. Οι αχινοί καταφέρνουν να επιβιώσουν όπου υπάρχουν καθαρές θάλασσες. Όπου υπάρχει μόλυνση, αφανίζονται.

Το καλοκαίρι είναι τέλεια η Χαλκίδα μιας και έχει παραλίες κοντά της αλλά και τον χειμώνα δεν πάει πίσω. Η Χαλκίδα είναι κτισμένη στις δύο πλευρές του Πορθμού του Ευρίπου, όπου ένα μέρος της καταλαμβάνει τμήμα της νήσου Εύβοιας, το δε άλλο έχει κτιστεί στη Στερεά Ελλάδα. Με φόντο το Οθωμανικό κάστρο του Καράμπαμπα, και μπροστά μας να απλώνεται η Γέφυρα του Ευρίπου αποτελούν τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της.

Τα νερά της πόλης μας είναι κρυστάλλινα. Οι αχινοί καταφέρνουν να επιβιώσουν όπου υπάρχουν καθαρές θάλασσες. Όπου υπάρχει μόλυνση, αφανίζονται.