
Η 14η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, είναι ημέρα αφιερωμένη σε όλους αυτούς που εθελοντικά χαρίζουν ζωή και το αποδεικνύουν με μια πράξη αγάπης και κοινωνικής ευθύνης, την αιμοδοσία.
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες που ακόμη και υπό τις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες, ανταποκρίνονται πρόθυμα, δίνουν αίμα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, και συμμετέχουμε όλοι μαζί στη συνολική προσπάθεια για την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος.
Στον Δήμο Χαλκιδέων στηρίζουμε κάθε πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπισμού και συνεχίζουμε την προσπάθεια, διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία κάθε τρεις μήνες. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 30 Ιουνίου 2021, που θα πραγματοποιηθεί η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία από την Αντιδημαρχία Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων.
Κανείς δεν είναι μόνος του. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά.
Εύβοια ειδήσεις σήμεραΗ παραλία στην Εύβοια που μοιάζει με τροπικό νησί
Εύβοια: Σε αυτή την παραλία ξεχνάς όλες τις σκοτούρες!
Εύβοια: Άφωνος με το πλάσμα που είδε ψηλά
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.