Δείτε τι σχηματίστηκε πάνω στον ουρανό στη Χαλκίδα [Φωτογραφία]

Είναι από τις φωτογραφίες που πραγματικά μας κάνουν να κολλήσουμε.

Όταν αλλάζει ο καιρός, το παρατηρούμε για πρώτη φορά στον ουρανό. Μαζεύονται πολλά σύννεφα και αγριεύει ο ουρανός, όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία από τη Χαλκίδα.

Την ίδια ώρα να σας ενημερώσουμε ότι έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.).

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα της Τρίτης 20 Οκτωβρίου, που θα επηρεάσουν και την Εύβοια. Θα πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί μιας και το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι η νύχτα όπου η κακοκαιρία θα είναι κατά τόπους ισχυρή.

Από τα σύννεφα καταλαβαίνουμε ότι αλλάζει ο καιρός και έρχεται μεγάλη καταιγίδα. Η φωτογραφία είναι από τη Χαλκίδα. Η Χαλκίδα είναι η πρωτεύουσα και ο κύριος λιμένας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Βρίσκεται κτισμένη στις δύο πλευρές του Πορθμού του Ευρίπου, όπου ένα μέρος της καταλαμβάνει τμήμα της νήσου Εύβοιας, το δε άλλο έχει κτιστεί στη Στερεά Ελλάδα.

Για να μην ζήσουμε την μεγάλη θεομηνία του Αυγούστου και να είμαστε πάνω από όλα προετοιμασμένοι, ο Δήμος Χαλκιδέων εξέδωσε ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος αναφέρει ότι επειδή αλλάζει επικίνδυνα ο καιρός και με βάση τα παραπάνω, συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Την ίδια ώρα, τόσο ο Δήμος Χαλκιδέων όσο και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πιθανών ακραίων καιρικών φαινομένων, με το προσωπικό και τα μηχανήματα να είναι σε επιφυλακή για οποιαδήποτε παρέμβαση.

Ας ελπίσουμε να μην δημιουργηθούν προβλήματα και να μην επιβαρυνθούν και άλλο οι πληγέντες από την πλημμύρα στην Εύβοια.