Δείτε τι τρομακτικό κατέβηκε από τον ουρανό στην Κάρυστο! [Φωτογραφία]

Από τις φωτογραφίες που τρομάζουν αν αυτό το τρομακτικό το δείτε να κατεβαίνει από τον ουρανό!

Δεν είναι και λίγο πράγμα και δεν το συναντάς πολύ συχνά στην Εύβοια.

Ήταν τρομακτικό και αυτό που θα δείτε στη θάλασσα στην Ευβοια είναι απίστευτο. Εμφανίστηκε

Η φωτογραφία είναι συναρπαστική. Βλέπεις το γαλάζιο του Αιγαίου και στο βάθος φαίνεται κάτι το τρομακτικό και επικίνδυνο αν τύχει να είσαι κοντά του.

‘Υστερα από μία καταιγίδα, στο βάθος της θάλασσας δημιουργήθηκε αυτός ο υδροστρόβιλος που θα δείτε.

Όλα αυτά έγιναν στον Κάβο ντόρο στην Κάρυστο. Το φαινόμενο του υδροστρόβιλου εμφανίζεται όταν στον καιρό επικρατεί μεγάλη υγρασία. Εμφανίζεται στην επιφάνεια της θάλασσας. Κύρια αιτία της εμφάνισης του φαινομένου αυτού είναι η μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας.

Δεν έχουν τόσο μεγάλη δύναμη όσο ένας ανεμοστρόβιλος αλλά μέσα τους έχουν μια μεγάλη ταχύτητα ανέμων που μπορεί πολύ εύκολα να ξεπεράσει τα 100 χλμ την ώρα. Φτάνοντας όμως στην στεριά … εξαφανίζονται. Μπορεί να φαίνονται τρομακτικοί στην θάλασσα αλλά στην στεριά δεν υπάρχουν, απλά εξανεμίζονται. Οι περισσότεροι υδροστρόβιλοι παρατηρούνται κοντά στους τροπικούς και σπανιότερα στα μέσα γεωγραφικά πλάτη.

Η εμφάνιση υδροστρόβιλων οφείλεται σύμφωνα με τους ειδικούς κυρίως στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Ένας τρομακτικός υδροστόβιλος στον Κάβο ντόρο

Υδροστρόβιλος εμφανίστηκε σε θάλασσα στον Κάβο ντόρο όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία. Αυτόπτης μάρτυρας κατάφερε να καταγράψει το φαινόμενο σε βίντεο, την ώρα που όσοι εκεί το παρατηρούσαν με ιδιαίτερη προσοχή μέσα από τα σπίτια τους.

Δείτε τι τρομακτικό ήταν κοντά σε παραλία στην Εύβοια (Συγκλονιστική φωτογραφία)

Υδροστρόβιλος εμφανίστηκε σε θάλασσα στον Κάβο ντόρο όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία. Ο Γρηγόρης Καραμπίλας, κατάφερε να καταγράψει το φαινόμενο σε βίντεο, την ώρα που όσοι εκεί το παρατηρούσαν με ιδιαίτερη προσοχή μέσα από τα σπίτια τους.