Εύβοια: Πάγωσαν όσοι είδαν στον ουρανό αυτό το θέαμα [Φωτογραφία]

Είναι από τις εικόνες που κόβουν την ανάσα. Σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε εμείς Μιλάμε για πολύ ύψος.

Κάτι το απίστευτο έκαναν στον ουρανό τρεις άντρες. Πολλοί που έτυχαν την στιγμή, και χάζεψαν με αυτό που έβλεπαν στον ουρανό. Και δεν είναι η πρώτη φορά με τα περίεργα του ουρανού. Με έναν άκρως περιπετειώδη τρόπο επέλεξαν να κόψουν την πίτα τους οι πρωταγωνιστές της παρακάτω φωτογραφίας.

Αυτό έγινε στις αρχές του 2020 όταν τρεις φίλοι αποφάσισαν να κόψουν μία πίτα στον ουρανό. Αν και πολλοί επιλέγουν να κόψουν την πίτα τους σε ένα σπίτι, σε μία ταβέρνα ή έστω στο γραφείο, οι πρωταγωνιστές μας έκαναν κάτι τελείως διαφορετικό. Η φωτογραφία που θα δεις σίγουρα θα σε κάνει να μείνεις με τον στόμα ανοιχτό και να αναρωτηθείς αν εσύ θα μπορούσες να το κάνεις. (Εμείς σε διαβεβαιώνουμε, δεν θα το καταφέρναμε με τίποτα)

Αποφάσισαν να κόψουν την πίτα τους, πολύ πιο ψηλά από τα βουνά. Και το γιόρτασαν με μία… ελεύθερη πτώση από τα 14.000 πόδια

Ο Πάνος Αγιαννίτης ανέβασε στα social media βίντεο και φωτογραφία που απαθανατίζει την κοινή τους εμπειρία με τον Ιωάννη Βλαχιώτη και Αλέξανδρο Μικρούλη, η οποία φαίνεται ομολογουμένως πολύ διασκεδαστική. Όπως μάλιστα επισημαίνει, πρόκειται για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.