Δείτε τι τέλειο εμφανίστηκε ένα πρωινό στον ουρανό της Εύβοιας

Από τις εικόνες που όταν τις βλέπουμε τις θαυμάζουμε αρκετά.

Αυτό που εμφανίστηκε στον ουρανό στην Εύβοια ήταν μαγευτικό. Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020, ήταν μια περίεργη μέρα για την πόλη. Το πρωί είχε ήλιο και ζέστη. Το μεσημέρι έβγαλε ένα κρύο αεράκι και το απόγευμα, απροειδοποίητα άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονιστικό αυτό που είδαν οι πιστοί μέσα σε εκκλησία!

Και όλα αυτά χωρίς καμμία προειδοποίηση. Ο ουρανός δεν είχε κλείσει με μαύρα σύννεφα. Εκεί στα ξαφνικά, άρχισε η έντονη βροχόπτωση. Ακόμα και με ήλιο, η βροχή ήταν αρκετή. Μάλιστα έκανε χαλάστρα σε πολλούς που εκείνη την ώρα απολάμβαναν το μπάνιο τους στην θάλασσα ή την βόλτα τους στην παραλία της Χαλκίδας. Εντελώς απρόσμενα έριχνε καρέκλες για πάνω από μισή ώρα.

Αυτό που εμφανίστηκε στον ουρανό στην Εύβοια ήταν τέλειο

Όσοι είδαν ήλιο με βροχή, κατάλαβαν ότι κάπου κρύβεται το ουράνιο τόξο και δεν είχαν άδικο. Με το βλέμμα του άρχισαν να κάνουν μία κίνηση 360 μοιρών. Τελικά, ναι, κάπου στο βάθος αυτό που είδαν στον ουρανό της Χαλκίδας, τους έκανε να το θαυμάζουν ασταμάτητα.

Τα πιο ευδιάκριτα χρώματα από αυτό το ουράνιο τόξο ήταν το κόκκινο, το κίτρινο, το μπλε, δηλαδή τα βασικά χρώματα.

Κάποτε οι μεγάλοι άνθρωποι έλεγαν ότι στην αρχή του ουράνιου τόξου, κρύβονταν λίρες. Ύστερα από πολλές έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το φαινόμενο αυτό είναι μια οφθαλμαπάτη. Εμφανίζεται ύστερα από βροχή παρέα με τον ήλιο. Το φαινόμενο εμφανίζεται όταν οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν θα πέσουν πάνω σε σταγονίδια βροχής στην ατμόσφαιρα της Γης. Αυτό είναι ένα παράδειγμα της διάθλασης, μετά από ανάκλαση.

Δείτε τι εμφανίστηκε στον ουρανό στην Εύβοια στο newse.gr