Μία απίστευτη εικόνα στον ουρανό της Εύβοιας – Δείτε τι εμφανίστηκε…

Μία μαγική εικόνα και από την Κύμη. Μαγική και άκρως ερωτική…

Ήταν μία περίεργη εικόνα στον ουρανό της Εύβοιας και σίγουρα δεν θα πιστέψεις τι εμφανίστηκε! Ένα απίθανο στιγμιότυπο κατάφερε να φωτογραφίσει ένας άνδρας στην Κύμη όταν εμφανίστηκε μία καρδιά στον ουρανό της Εύβοιας. Κατά τύχη, την ώρα που φωτογράφιζε τον ουρανό είδε τα σύννεφα να έχουν σχηματίσει την παρακάτω μορφή ενός σταυρού.

Όπως είπε στο newse, ένα απόγευμα είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του και τότε είδε μία εκπληκτική εικόνα να σχηματίζουν τα σύννεφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δείτε τι απίστευτο έπαθε ένας δρόμος στο Στόμιο!

Ιστορικές φωτογραφίες: Όταν το χιόνι στην Κύμη ξεπερνούσε τα δύο μέτρα

Αλιβέρι: Βρήκαμε μία συγκλονιστική φωτογραφία από την γιορτή της ανάστασης

Από τον καταγάλανο ουρανό, υπήρχε ένα κομμάτι από όπου τα σύννεφα έπαιζαν παιχνίδι και ήταν πραγματικά μαγικό. Ένα ερωτικό παιχνίδι με αποτέλεσμα αυτή την καρδιά που βλέπετε.

Μόλις δημοσίευσε την εικόνα αυτή στα social media, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έβλεπαν στην εικόνα αυτή, κάτι το εξωπραγματικό.

Εκπληκτικό έτσι;

Απίστευτο θέαμα: Λαμπερός σταυρός στον ουρανό (βίντεο)

Ένα παρόμοιο είχε γίνει και στο εξωτερικό όταν εμφανίστηκε ένας σταυρός στον ουρανό όπως και στην Εύβοια. Το περιστατικό σημειώθηκε στη ρωσική περιφέρεια Kostroma. Το περιστατικό έγινε το 2013. Δείτε τι είχε γράψει τότε το newsbomb.gr.

Ο Βλαντιμίρ Rostovcev, κάτοικος της πόλης Sharya, στην Ρωσία, έγινε μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά του, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο του.

Κοιτώντας τότε προς τον ουρανό, αντίκρισε ένα απίστευτο θέαμα: Στον ουρανό πάνω από το σπίτι του είδε έναν λαμπερό σταυρό, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα εξαφανίστηκε.

«Είναι περίεργο, αλλά αφού εξαφανίστηκε ο σταυρός, το αυτοκίνητό μου δεν αντιμετώπιζε πλέον κανένα πρόβλημα», ανέφερε ο ίδιος μετά το περίεργο αυτό συμβάν.

Δείτε την φωτογραφία όταν εμφανίστηκε σταυρός στον ουρανό.

Απίστευτο θέαμα: Λαμπερός σταυρός στον ουρανό
Απίστευτο θέαμα: Λαμπερός σταυρός στον ουρανό/ πηγή φωτογραφίας newsbomb.gr

Περίεργη εικόνα στον ουρανό της Εύβοιας – Δεν θα πιστέψεις τι εμφανίστηκε!

Ένα απόγευμα, ο Μπάμπης Φωκάς είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του και τότε είδε μία εκπληκτική εικόνα να σχηματίζουν τα σύννεφα.
Ένα απόγευμα, ο Μπάμπης Φωκάς είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του και τότε είδε μία εκπληκτική εικόνα να σχηματίζουν τα σύννεφα.