Συμβουλές οργάνωσης ντουλάπας

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τον ερχομό του καλοκαιριού, η ντουλάπα σας είναι ένα από τα πράγματα που θα πρέπει να αναδιαμορφωθεί.

Τα βαριά και χειμερινά ρούχα πρέπει να φύγουν και να πάρουν την θέση τους τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα. Μπορεί στην ιδέα και μόνο του να φτιάξετε την ντουλάπα σας να σας πιάνει τρόμος για τις ώρες που θα διαθέσετε, όμως με μερικές συμβουλές, η διαδικασία θα γίνει εύκολη και γρήγορη!

Καθαρίστε, ταξινομήστε και ξανασκεφτείτε τους αποθηκευτικούς σας χώρους για να υποδεχτείτε όπως πρέπει τις ηλιόλουστες και ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Πάρτε το χρόνο σας.

Η αναδιοργάνωση της γκαρνταρόμπας σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Ξεκινήστε ορίζοντας ένα παράθυρο διαθεσιμότητας ας πούμε, ένα Σαββατοκύριακο στο ημερολόγιό σας. Ακόμα κι αν είστε οργανωμένοι, βάλτε το σε μια χαλαρή μέρα. Η ταξινόμηση απαιτεί πάντα περισσότερο χρόνο από όσο φαντάζεστε.

Ξεκινήστε την αναδιαμόρφωση της ντουλάπας.
Αρχικά, αφήστε την ακαταστασία να εισβάλει στην κρεβατοκάμαρά σας. Είναι αναπόφευκτο, αλλά προσωρινό. Αφαιρέστε πρώτα όλα τα ρούχα από την ντουλάπα σας και τακτοποιήστε τα σε στοίβες και μετά ταξινομήστε τα. Τοποθετήστε τα ρούχα που δεν χρειάζεστε για αυτήν την εποχή σε ειδικές σακούλες για να τα αποθηκεύσετε.

Κάντε αυτή την ερώτηση στον εαυτό σας: χρειάζεστε πραγματικά αυτό το αντικείμενο;

Σίγουρα, πιστεύεις ότι αυτό το μπλουζάκι είναι απαραίτητο για την γκαρνταρόμπα σου , αλλά θα το φορέσεις; Τα περισσότερα ρούχα κάθονται στις ντουλάπες σας εδώ και αρκετούς μήνες χωρίς να έχουν δει το φως της ημέρας. Αν δεν έχετε φορέσει ένα κομμάτι για περισσότερο από έναν χρόνο, είναι πολύ απίθανο να το φορέσετε ξανά . Να είστε αδίστακτοι: οτιδήποτε δεν φοράτε πλέον θα πρέπει να φεύγει από την ντουλάπα σας.

Οργανώστε ακόμα και το συρτάρι με τα εσώρουχα.

Από την στιγμή που κάνατε την αρχή και οργανώνετε την ντουλάπα σας φτιάξτε όλα τα πράγματα που βρίσκονται σε αυτή. Το συρτάρι με τα εσώρουχα https://esorouxa-anelia.gr/ πολλές φορές είναι ένα μέρος με εσώρουχα και κάλτσες μπερδεμένα μεταξύ τους δυσκολεύοντας έτσι την καθημερινότητα σας.

Μια έξυπνη λύση είναι να προμηθευτείτε ένα κουτί για τα γυναίκεια εσώρουχα και να τα τοποθετήσετε μέσα έτσι ώστε να είναι και πιο προστατευμένα. Όσον αφορά τα ανδρικά εσώρουχα https://esorouxa-anelia.gr/andrika-esorouxa διπλώστε τα και τοποθετήστε τα σε μια πλευρά του συρταριού.