ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές κτηνοτρόφων: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;

ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές κτηνοτρόφων: Πληρωμή de minimis σε κτηνοτρόφους – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add evianews.com on Google

Δόθηκαν χρήματα σε ορισμένους κτηνοτρόφους που δικαιούνταν αποζημιώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, μέσω του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), η πληρωμή ορισμένων κτηνοτρόφων.

Πρόκειται για δικαιούχους που εντάχθηκαν στο ειδικό καθεστώς ενίσχυσης των κτηνοτρόφων των Δήμων Μαντουδίου – Λίμνης -Αγίας Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, μέσω του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), η πληρωμή ορισμένων κτηνοτρόφων.
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, μέσω του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), η πληρωμή ορισμένων κτηνοτρόφων. Φωτογραφία Gabriel Jimenez, unsplash

Συνολικά, πληρώθηκαν 478.320 ευρώ σε 205 κτηνοτρόφους της Βόρειας Εύβοιας, οι οποίοι επλήγησαν άμεσα ή έμμεσα από τις μεγάλες πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.

Υπενθυμίζεται ότι η κοινή υπουργική απόφαση, δίνει αποζημίωση 40 ευρώ ανά αιγοπρόβατο στις άμεσα πληττόμενες κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Επίσης 20 ευρώ ανά αιγοπρόβατο στις έμμεσα πληττόμενες κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Η κυβέρνηση προχωρά με την εφαρμογή μέτρων είτε οριζόντια, είτε στοχευμένα, προκειμένου η περιοχή να αποκτήσει διατηρήσιμες προοπτικές ανάκαμψης, σε συνδυασμό, φυσικά, και με το υπό εξέλιξη σχέδιο ανασυγκρότησης.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Εύβοιας, δείχνει τι συμβαίνει καθημερινά

Εύβοια: Το ορεινό χωριό με το παράξενο όνομα

Εύβοια: Το θαυματουργό εκκλησάκι που ελάχιστοι γνωρίζουν

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.