Ονειροκρίτης: Πως εξηγούνται τα όνειρα που βλέπεις;

Είναι καλό να εξηγούμε τα όνειρα, και για αυτό υπάρχει και ο ονειροκρίτης.

Το κάθε όνειρο είναι μοναδικό και αναλόγως του πώς το ερμηνεύεις, μπορεί να σου δώσει μια νέα οπτική στα θέματα που σε απασχολούν. Να σας πούμε ότι σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν αστρολογική ή άλλου είδους πρόβλεψη και προέρχονται από την παράδοση.

Πάμε τώρα να δούμε μερικές από τις ερμηνείες των ονείρων.

Αίμα ονειροκρίτης

Αν δεις σταγόνες αίματος, σημαίνει επιτυχία στις επιχειρήσεις σου. Αν δεις αίμα καθαρό να τρέχει, δηλώνει πλούτη και δύναμη. Αν τρέχει η μύτη σου αίμα, θα έχεις πολλά κέρδη. Αν όμως δεις αίμα στα χέρια σου, σημαίνει τσακωμό με φίλο ή φίλους και από τα πόδια σου, δείχνει ότι θα προσπαθήσουν να σε αποσπάσουν από τους στόχους σου. Αν το αίμα που βλέπεις είναι σκούρο και βρώμικο, είναι κακό σημάδι.

Γάτα ονειροκρίτης

Η γάτα είναι κακό ή καλό σημάδι, ανάλογα με τη διάθεση που έχει στο όνειρό σου. Αν δεις ότι σε γρατζουνάει, κάποιο δικό σου άτομο θα σε βλάψει. Αν δεις ότι τη χαϊδεύεις, δηλώνει ναρκισσισμό από μέρους σου και δεκτικότητα στην κολακεία. Κακό σημάδι θεωρείται αν η γάτα είναι μαύρη.

Θάλασσα ονειροκρίτης

Αν βλέπεις τη θάλασσα φουρτουνιασμένη, φουρτούνες προμηνύονται και στη ζωή σου. Αν είναι ήρεμη και το νερό φαίνεται να κινείται από το αεράκι, χωρίς όμως να έχει κύμα, όλα θα πάνε καλά στις δουλειές.

Το κλάμα τι σημαίνει;

Γενικά, το κλάμα σημαίνει χαρά. Αν δεις ότι κλαις, σημαίνει ότι όλα θα πάνε καλά. Αν δεις ότι παρηγορείς κάποιον που κλαίει, θα μάθεις μια ευχάριστη είδηση.

Αν δεις λεφτά τι σημαίνει;

Αν δεις πως έδωσες, δάνεισες ή πλήρωσες χρήματα, σύντομα θα λάβεις κάποιο ποσό με απρόσμενο τρόπο.Αν δεις ότι σου δίνουν λεφτά χέρι με χέρι, θα περάσει καιρός για να μαζέψεις τα χρέη σου.

Ονειροκρίτης αυτοκίνητο

Αν δείτε αυτοκίνητο, σημαίνει ότι θα έρθουν πολλές αλλαγές. Αν δείτε πως είστε μέσα σε αυτοκίνητο, σημαίνει ότι το ταξίδι θα γίνει αλλά δεν θα έρθουν όλα όπως τα σχεδιάζετε.

Αν δεν το προλάβατε, σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε να προωθήσετε μία υπόθεσή σας.

Ονειροκρίτης γάμος

Το να δει κανείς ότι είναι σε γάμο, είναι λίγο αρνητικό. Μπορεί να σημαίνει και κάποια αρνητικότητα στην πρόοδο. Αν δεις πως ετοιμάζεις ανοιχτό γάμο, θα πρέπει σίγουρα να περιμένεις επιτυχία και εκτίμηση από το περιβάλλον σου.

Ονειροκρίτης δόντια

Συνήθως, τα όνειρα όπου βλέπει κανείς δόντια δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Θέλει να το παλέψεις και άλλο και σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρεις.

Ονειροκρίτης μαλλιά

Aν δείτε πως εσείς κόβετε τα μαλλιά κάποιου άλλου προσώπου, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε περιπέτειες που δεν περιμένατε αλλά θα απαλλαγείτε από στενοχώριες γιατί εσείς θα δώσετε μια σωστή λύση.

Διαβάστε τα νέα της Εύβοιας:

Τι απίστευτο έγινε στον ουρανό της Χαλκίδας ένα βράδυ

Του έκλεψαν το αυτοκίνητο του στην Εύβοια, δεν θα πιστέψεις τι έγινε μετά…

Τι τρομακτικό έθαψε μέσα σε έναν στάβλο;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις και τα νέα από την Εύβοια με διαφορετική ματιά στο Evianews.com