Οι κλοπές τον τελευταίο καιρό ολοένα και αυξάνονται με αποτέλεσμα να αναζητούνται τρόποι αποτροπής των μπουκαδόρων
Υπάρχει ένα εύκολο κόλπο στην πόρτα που διώχνει τους διαρρήκτες στην Εύβοια φτάνει να το κάνετε
Στις πόρτες μας, υπάρχει ένα εργαλείο που μπορεί να γίνει «σύμμαχος» των διαρρηκτών αν δεν το προσέξουμε.
Υπάρχουν συσκευές που μπορούν να αξιοποιήσουν το κενό ασφάλειας που υπάρχει στις πόρτες για να καταγράψουν τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι.
Έτσι, ο επίδοξος διαρρήκτης μπορεί εύκολα να διαπιστώσει αν λείπετε και να προχωρήσει ανενόχλητος στο να κλέψει την περιουσία σας.
Πριν φύγετε για αρκετές ώρες από την οικία σας, φροντίστε να κάνετε αυτό που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.
Ίσως σας φαίνεται υπερβολικό, αλλά είναι μια απλή κίνηση που μπορεί να αποτρέψει δυσάρεστες καταστάσεις. Ένα εύκολο κόλπο που θα τους κρατήσει μακρυά.
Το ματάκι στην πόρτα, που όλοι το έχουμε για να ελέγχουμε ποιος βρίσκεται από έξω, μπορεί να γίνει «σύμμαχος» των κλεφτών αν δεν προσέξουμε.
Δείτε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε όταν φεύγετε από το σπίτι για διακοπές.
Ματάκι στην πόρτα; Κάλυψέ το, πριν σε… παρακολουθήσουν αυτοί!
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Θλίψη σε χωριό της Εύβοιας για αγαπημένο τους συγχωριανό τους
Η παραλία με τα «κουφέτα» στην Εύβοια που δεν μοιάζει με καμία άλλη
Ώρες αγωνίας για 35χρονο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κύμης
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

