Έρευνες σε πλήρη εξέλιξη για τον 90χρονο που αγνοείται στην Εύβοια
Έκκληση για βοήθεια έχει απευθυνθεί στην τοπική κοινωνία και τις αρχές, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 90χρονου, ο οποίος αγνοείται από το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αυλωναρίου, στην Εύβοια.
Ο ηλικιωμένος πήγε για έναν καθημερινό περίπατο το πρωί του Σαββάτου και από εκείνη τη στιγμή δεν επέστρεψε σπίτι του, προκαλώντας ανησυχία στην οικογένεια και στους συγχωριανούς του.
Οι αρχές ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες, αλλά η αναζήτηση δεν έχει φέρει καρπούς μέχρι στιγμής.
Σήμερα, Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες, με την συνδρομή της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, και της 7ης ΕΜΑΚ, η οποία συμμετέχει με σκύλο και drone για τη λεπτομερή αναζήτηση της περιοχής.
Στην επιχείρηση συμμετέχει και η ομάδα διάσωσης Εύβοιας (SAR 312), ενισχύοντας τις προσπάθειες για να βρεθεί ο ηλικιωμένος όσο το δυνατόν πιο σύντομα.
Αν και οι έρευνες εντείνονται, ο χρόνος πιέζει και η τοπική κοινωνία ζει με την αγωνία για την τύχη του ηλικιωμένου άνδρα.
Η οικογένεια του ζει ώρες αγωνίας, ελπίζοντας ότι σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστα νέα και ο 90χρονος θα βρεθεί σώος και αβλαβής.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Θλίψη σε χωριό της Εύβοιας για αγαπημένο τους συγχωριανό τους
Η παραλία με τα «κουφέτα» στην Εύβοια που δεν μοιάζει με καμία άλλη
Ώρες αγωνίας για 35χρονο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κύμης
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

