Οικογενειακή τραγωδία στην Εύβοια – 65χρονος βρέθηκε νεκρός – Τον σκότωσαν με το μαξιλάρι την ώρα που κοιμότανε – Έσπασαν μετά από πολύωρη ανάκριση
Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου 2024 σε χωριό της Εύβοιας στην περιοχή της Κύμης.
Ένας 65χρονος άντρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Στο σημείο βρέθηκαν οι αστυνομικοί και άρχισαν να κάνουν έρευνες.
Στην περιοχή της Κύμης, έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, για να ερευνήσει τις συνθήκες του εγκλήματος.
Από την πρώτη κιόλας στιγμή δεν αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο άτυχος άντρας πέθανε από ασφυξία.
Λίγες ώρες αργότερα, το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχτηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για δολοφονία όπου οι δράστες τον σκότωσαν με ένα μαξιλάρι την ώρα που κοιμότανε προκαλώντας του ασφυξία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αδέρφια βρίσκονται πίσω από τον φόνο του πατέρα τους.
Τον σκότωσαν μέσα στο σπίτι τους, σε χωριό στην περιοχή της Κύμης.
Οι δράστες σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού έκαψαν τα πειστήρια του εγκλήματος (μαξιλάρι, υφάσματα και ενδύματα), μέρος των οποίων εντοπίστηκε και κατασχέθηκε.
Ο γιος του αρχικά κάλεσε την αστυνομία ανέφερε πως ο 65χρονος πατέρας του είναι νεκρός.
Το βράδυ της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου 2024, τα δύο αδέρφια μαζί με τον γαμπρό του 65χρονου ομολόγησαν πως εκείνοι σκότωσαν τον πατέρα τους.
Μέχρι αυτή την ώρα, το κίνητρο πίσω από την επίθεση παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο με τους αστυνομικούς στην περιοχή να προσπαθούν να φωτίσουν τις σκοτεινές γωνίες αυτής της οικογενειακής τραγωδίας.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Θλίψη σε χωριό της Εύβοιας για αγαπημένο τους συγχωριανό τους
Η παραλία με τα «κουφέτα» στην Εύβοια που δεν μοιάζει με καμία άλλη
Ώρες αγωνίας για 35χρονο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κύμης
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

