Έπαθαν πλάκα με τις κότες που έμοιαζαν με γίγαντες στην Εύβοια

Σε μια ασυνήθιστη και εντυπωσιακή εικόνα, τρεις γιγάντιες κότες έκαναν την εμφάνιση τους σε ένα ποτάμι.
Οι κότες αυτές ξεχώριζαν αμέσως λόγω του μεγέθους τους, καθώς κάθε μία ήταν πάνω από μισό μέτρο σε ύψος.
Το σώμα τους θύμιζε τις κοινές κότες, αλλά είχαν μακριά, στιβαρά πόδια που τις έκαναν να φαίνονται σαν πλάσματα βγαλμένα από έναν άλλο κόσμο.
Η παρουσία τους δίπλα στο νερό ήταν καθηλωτική, καθώς περπατούσαν προσεκτικά στις όχθες, αναζητώντας τροφή.
Τα μακριά τους πόδια τους επέτρεπαν να διασχίζουν το ρηχό νερό με άνεση, ενώ η ισορροπημένη στάση τους έδειχνε προσαρμοστικότητα στο ασυνήθιστο περιβάλλον.
Όσοι βρέθηκαν κοντά στο ποτάμι έπαθαν πλάκα με τις κότες που έμοιαζαν σαν γίγαντες, καθώς ήταν κάτι που δεν είχαν ξαναδεί.
Η στιγμή κορυφώθηκε όταν μια από τις κότες ύψωσε το κεφάλι της και άρχισε να κακαρίζει δυνατά, σαν να ήθελε να δηλώσει την παρουσία της.
Η κραυγή της αντήχησε στην περιοχή, κάνοντας την ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Θλίψη σε χωριό της Εύβοιας για αγαπημένο τους συγχωριανό τους
Η παραλία με τα «κουφέτα» στην Εύβοια που δεν μοιάζει με καμία άλλη
Ώρες αγωνίας για 35χρονο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κύμης
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

