Το θεόρατο ψάρι στη θάλασσα στην Εύβοια
Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους το θέαμα με το θεόρατο ψάρι.
Ξαφνικά πετάχτηκε από την θάλασσα ένα πολύ μεγάλο ψάρι, που ποτέ δεν περίμενε κανείς πως θα αντικρίσει, ειδικά στην χώρα μας.
Αυτό έγινε στον κόλπο των Πεταλιών.
Κάτι γιγαντιαίο και εντυπωσιακό αναδύθηκε από τα γαλάζια νερά, δημιουργώντας μια εικόνα που έμοιαζε βγαλμένη από ταινία.
Με μήκος που ξεπερνούσε τα 10 μέτρα, η σκηνή αυτή έκοβε την ανάσα, ενώ η επιφάνεια του νερού γέμισε με κίνηση και δέος.
Οι θεατές που είχαν την τύχη να το δουν από κοντά απαθανάτισαν τη στιγμή, ενώ όσοι γνωρίζουν την περιοχή διαβεβαίωσαν ότι τέτοια φαινόμενα δεν είναι ασυνήθιστα στη θάλασσα.
Σε βάθος 50 μέτρων περίπου είδαν αυτήν την πανέμορφη φάλαινα.
Το μήκος της ήταν 10 μέτρα. Οι θεατές κατάφεραν να απαθανατίσουν την εικόνα ενώ οι ντόπιοι είναι συνηθισμένοι σε τέτοιο θέαμα.
Όταν η φύση αποφασίζει να μας χαρίσει ένα θέαμα βγαλμένο από όνειρο, τα λόγια περιττεύουν.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Θλίψη σε χωριό της Εύβοιας για αγαπημένο τους συγχωριανό τους
Η παραλία με τα «κουφέτα» στην Εύβοια που δεν μοιάζει με καμία άλλη
Ώρες αγωνίας για 35χρονο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κύμης
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.


