Δύσκολες ώρες για ένα ζευγάρι στην Νότια Εύβοια μιας και αποκλείστηκε στο σπίτι του για τρεις μέρες με τα αποθέματα φαγητού να τελειώνουν.
Ήταν αποκλεισμένοι χωρίς ρεύμα επί τρεις ημέρες σε απομακρυσμένη περιοχή μετά το Πόρτο Μπούφαλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τους τελείωναν οι προμήθειες τροφίμων αλλά και τα ξύλα και συνεπώς κινδύνευε η ζωή τους.
Άμεσα η Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας – Rescue Team 312 με δύο τετρακίνητα οχήματα ξεκίνησαν για το σημείο που τους είχαν υποδείξει.
Ο δρόμος ήταν σε άσχημη κατάσταση και η διαδρομή ήταν αρκετά δύσκολη και επικίνδυνη μιας και το χιόνι ήταν παγωμένο και από την μια πλευρά υπήρχε γκρεμός.
Μετά από αρκετές δυσκολίες προσέγγισαν το ζευγάρι και το βοήθησαν να ανέβει με τα πόδια μέχρι τον κεντρικό δρόμο που είχαν αφήσει τα αυτοκίνητα τους.
Στην συνέχεια επέστρεψαν στο Αλιβέρι και τους παρέδωσαν ασφαλείς σε φιλικό σπίτι που τους περίμενε για να τους φιλοξενήσει έως ότου λιώσουν τα χιόνια για να μπορέσουν να επιστρέψουν στην οικία τους.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Θλίψη σε χωριό της Εύβοιας για αγαπημένο τους συγχωριανό τους
Η παραλία με τα «κουφέτα» στην Εύβοια που δεν μοιάζει με καμία άλλη
Ώρες αγωνίας για 35χρονο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κύμης
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

