Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος βοσκός που αγνοούνταν για ώρες στην Εύβοια μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις.
Ο άντρας εντοπίστηκε από ελικόπτερο της Πυροσβεστικής. Δεν είχε τις αισθήσεις του και ήταν κοντά σε ρέμα.
Λίγο πριν συμβεί το μοιραίο, είχε ζήτησε βοήθεια από τις Αρχές. Τελικά, βρέθηκε νεκρός μακριά από το αυτοκίνητο του, το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά την ώρα της καταιγίδας.
Το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε είναι δύσβατο. Για αυτό και χθες δεν μπόρεσαν να τον προσεγγίσουν οι πυροσβέστες.
Το αυτοκίνητο είχε διαλυθεί από την αρχή, όταν έπεσε μεγάλος όγκος νερού. Μέρη του οχήματος τα πήρε το ποτάμι και τα κατέβασε τόσο κάτω. Ήταν μεγάλος ο όγκος του νερού που έπεσε.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Θλίψη σε χωριό της Εύβοιας για αγαπημένο τους συγχωριανό τους
Η παραλία με τα «κουφέτα» στην Εύβοια που δεν μοιάζει με καμία άλλη
Ώρες αγωνίας για 35χρονο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κύμης
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

