
Ώρες αγωνίας για έναν άντρα και μία γυναίκα στα ορεινά της Σέττας στην Εύβοια.
Ήταν βραδινές ώρες όταν η δυνατή βροχή και οι κεραυνοί ήταν η αιτία να χαθούν.
Στην περιοχή έπεφτε τόσο πολλή βροχή που ήταν δύσκολη η οδήγηση στην συγκεκριμένη περιοχή που ήταν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας Daniel.
Ο άτυχος άντρας μαζί με την 28χρονη κοπέλα, είχαν βρεθεί στην περιοχή της Αμπουδιώτισσας όταν άρχισε να βρέχει αρκετά με αποτέλεσμα να χάσουν τον δρόμο της επιστροφής.
Είχαν φύγει από το σπίτι τους το απόγευμα και δεν επέστρεψαν με την οικογένεια τους, να ανησυχεί.
Εγκλωβίστηκε το αυτοκίνητο
Μάλιστα, κάποια στιγμή, το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και “κόλλησε” στον χωματόδρομο.
Ήταν δύσκολο να μετακινηθεί και δεν υπήρχε σήμα κινητής τηλεφωνίας για να επικοινωνήσουν με τους πυροσβέστες.
Ο άντρας, κατάφερε να βγει από ο όχημα και να περπατήσει λίγα μέτρα για να “πιάσει σήμα” στο τηλέφωνο του και τα κατάφερε.
Σήμανε συναγερμός μετά το τηλεφώνημα
Εθελοντές και πυροσβέστες βρέθηκαν στο σημείο και κατάφεραν να τους προσεγγίσουν.
Τα 2 άτομα ήταν στο αυτοκίνητο τους, και τους περίμεναν.
Την ίδια ώρα, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και το αυτοκίνητο.
Λίγα λεπτά αργότερα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους, ΄που είναι καλά στην υγεία τους δίνοντας χαμόγελο στους δικούς του ανθρώπους μιας και “έλιωσαν” από την αγωνία τους.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Θλίψη σε χωριό της Εύβοιας για αγαπημένο τους συγχωριανό τους
Η παραλία με τα «κουφέτα» στην Εύβοια που δεν μοιάζει με καμία άλλη
Ώρες αγωνίας για 35χρονο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κύμης
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

